Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
válasz
neduddki
üzenetére
Hát, az az igazság, hogy életem eddigi részében én is az idősebbeket preferáltam, de találkoztam már jó néhány nálam fiatalabbal, akikkel fantasztikusan kijövök! Csak az a pár hét ne lenne, amíg az ember lánya megmagyarázza magának, hogy ''nem, nem vagy pedofil, egy/két/három/n+1 év nem a világ'' :))
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jó, akkor vegyük azt hogy az uppoló(''áppoló'':D)nénik okosak szépek meg minden. Madj megpróbálok arra járni. Bár vmi bulin kéne inkább így tenni, nem csak úgy vmikor. Bulira viszont egyedül nem lehet menni... magyarán akkro be kéne szervezni legalább még1 embert. ...honnét lehet megtudni mikor milyen sokjóokoscsajos helyen lesz buli? :D
-
Den
veterán
válasz
Panther
üzenetére
''ha olyan okosak meg intelligensek lennének, akkor találnának maguknak jobb munkát (tanulnivalót) is mint az ápolást... szóval hogy is mondjam... a szemeben ez a szakma sosem tartozott az ''értelmiségi'' körbe.''
huh, sose kerülj olyan helyzetbe hogy megtudd mekkorát tévedsz. -
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
H!I
Pather ez most nem volt szep, most csokolgatod az eletet es rogton ijjen eloiteletekkel vagsz neki???? :-((((( nem gondolod, hogy vkinek az az eletvelja hogy segicsen amasiknak???? ijjen korban meg illik kicsit idealistanak lenni es elhinni hogy jok az emberek, persze utanna modositani kellm rajta, hogy akadnak jo emberek is....
udv
neduddki -
Ye_Nő
tag
válasz
Panther
üzenetére
Szvsz ez nem szakma, hanem hivatás. :)
Ha hivatás, akkor meg nem arról van szó, hogy találok-e jobb munkát, tanulnivalót...
Ha az a belső késztetésem, hogy ezt akarom csinálni életem végéig, akkor nem érdekel, hogy mennyire jó, mint ahogy az sem érdekel, hogy megfizetik-e vagy sem. Szerintem. :) -
Den
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Pl az hogy begubózol, mert félsz kapcsolatot teremten, és a magad nyugtatására ilyen kifogásokat találsz, hogy pl az ápolónők nem elég intellektuálisak.:)
igazából azt kéne belátnod hogy nincs mitől félni, vesztenivalód nincs. Mi történhet? Visszautasítanak? Ez benne van a pakliban, de annyi ember van.. -
Panther
HÁZIGAZDA
''...de ha lesz, feltétlenül szólok!'' -- Köszi :)
Amúgy igen, mint mondtam ez ''előítélet'', mivel nem ismerek egyet sem, csak én úgy gondoltam, hogy ha olyan okosak meg intelligensek lennének, akkor találnának maguknak jobb munkát (tanulnivalót) is mint az ápolást... szóval hogy is mondjam... a szemeben ez a szakma sosem tartozott az ''értelmiségi'' körbe. Persze tévedhetek, ha ti tapasztalatból beszéltek biztos igazatok van. -
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
HI!
KEdves Panther a HIETE az vmikor a Hajnal Imre Egessegugyi fosikolat jeletette, ma mar a sote egyik kara, nincs ott semmi gond a lanyok inteligenciajavan.... leglabbis a tortenelem elotti idokben nem volt. Voltak ott okaosak, szepek, intelektualisak.... /a tobbirol meg nem beszelunk:-))))/
Nem tom de nekem egesz jo tapasztalataim vannak a tetenyi kolival is, kadnak arra pofas progmatos csajok is:-)))
udv
neduddki
p.s. na kicsit komojabban ha nagyon panaszkodni valod akad az st tetejen szivesen megahlgassuk eloben is panaszaid -
Ye_Nő
tag
válasz
Panther
üzenetére
Szerintem a PH! olyanfajta ''netes ismerősök'' gyülekezete, ahol a többség fogékony a másik ember problémáira is, amolyan kis család. Nem hinném, hogy bárki baromságnak titulálná a gondjaidat. Részemről ugyanolyannak tartom a PH-s közösséget, mint az egyéb kapcsolataimat, legfeljebb csak képről látom a társaság jó részét egy ideig. Amúgy van sok haverom, és - úgy érzem - jó néhány barátom is; némelyiküket itt ismertem meg. :) ) baráti társaságod. Annyi minden összeköti a sok péházó embert... :)
-
De még mindig jobb várni valakire, mint a nem megfelelőkkel lenni...Rengeteg kapcsolatot látok (nem feltétlen párkapcsolatra gondolok, lehet baráti-haveri viszony is), amelyről az a benyomásom, hogy nincs más, akkor jó ez is...Az egyetem tipikus ebből a szempontból, az első pár hónapban összeverődik jópár csapat; de nem kell szomorkodni, ha kimarad ebből az ember: pont azok a neki valók, akik szintén nem szeretik egyből beledobni magukat valamibe csakazértis alapon..És így az ember szép lassan megtalálja a saját maga körét, évek alatt bár, de akkor is.
A nettel szerintem a probléma az, hogy bár igen jól ki lehet önteni a lelket, de nem sokat ér a dolog, hiszen sokszor siránkozunk, hogy ez a baj, az a baj, sajnáljatok: de egyrészt lehet, hogy nem is olyan rossz a helyzet, másrészt lehet, hogy nekünk kellene változni valamiben, amit neten keresztül nem tudunk és nem is akarunk megmutatni. Mert ugyebár legtöbbször azok a problémás dolgok, amit önkéntelenül is szeretnénk elrejteni a világ elől, a netes beszéd pedig ugyanúgy, mint a szóbeli, szűrt: szűri a ''szuperegónk''. Csak épp a neten nem árul el minket a gesztus, a hangsúly, az, hogy a hétköznapjaink legjelentéktelenebb részei hogy telnek (u.i. ált. ezek árulnak el a legtöbbet). Szóval a net sokmindenre jó, de a problémákat alapvetően az életben kell megoldani, mint ahogy ott is merülnek föl.
Az itt megszólalók problémái sem arra vonatkoznak legtöbbször, hogy jaj, az x fórumon leszólt valaki, meg nem szeret, hanem arra, hogy az életben mik a gondok. Márpedig megoldani valamit csak a keletkezési helyén lehet, minden más csak menekülés (ha sarkítva is). -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
neduddki
üzenetére
No szóva eper-fa találta el, azt akarta jelenteni, hogy szóval valami okos, hozzám hasonlóan reál érdeklődésű csajt nem lehet találni esetleg? Ápolónénik sztem nem ilyenek... bár nem ismerek egyet sem, szóval világozítsatok fel ha mégis. (Bár ha ilyenek lennének, nem ápolónak mennének szvsz.)
-
rog
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
tildy, Cathfaern: Szóval kb. sorstársak vagyunk... király. De vajon miért van az hogy relatíve igen sokakkal történik ez? Mármint hogy nem talál magának igazán társaságot. Mindenesetre elég szar dolog. Mert bár van pár barátom, de a valódi, nagyobb problémáimat igazából mindig csak netes ismerősöknek tudtam elmondani. Talán mert... miért? Belegondolva talán mert írva egyszerűbb az egész. Szemtől szembe mondani az ilyen problémákat nagyon szar lenne. Meg hát mit mondjon rá az illető barát? Ott állna velem szemben, és érezné hogy most sajnálnia kéne meg próbálni tanácsot adni, de nem tud mit tenni ő sem... és akkor ilyen kínos csend meg minden... Szóval ezért jobb neten elmondani az ilyeneket. Nem azért (legalábbis részemről nem azért), mert nem ismerem a valóságban akikkel beszélek és soha nem fogok velük találkozni.
Szóval én is örülök hogy itt vagyok ebben a társaságban, de sajnálom hogy állandóan a baromságaimmal traktállak titeket... azért megpróbálom minimalizálni magam e téren. Csak sajnos ez igen nehéz... talán majd megoldódik. Az olyan ember hiányát, akinek mindent elmondhatok csak tetézi hogy Marianntól is elszakított az élet mióta elballagtunk a gimiből.
tildy: ''Mondjuk ha 30 éves korára sem talál barátnőt, na az már nem olyan jó.'' -- Remélem itt leszünk még a fórumon 11 év múlva, aztán majd megtárgyaljuk a témát :) Amúgy csak hogy a te szép hosszú hsz-edre is reagáljak: én is kedvellek. Biztosan közrejátszott a fénykép is annak idején, de ez ugye szerintem úgy fogható fel, hogy némi plusszal indultál, de ez a plusz egyszeri. Magyarán ha máshogy viselkednél, akkor ez a plusz már rég elfogyott volna. Szóval örülök hogy itt vagy. Hogy mind itt vagyunk. :) -
Ye_Nő
tag
-
Ye_Nő
tag
Figyelem, figyelem! Szolgálati közlemény!
Dr. Som@, kérem, sürgősen keresse fel asszisztenciáját a rendelőjében, lélekerősítés céljából! Féldecis pohárka szükségeltetik!
Megismétlem: Dr. Som@ sürgősen keresse fel asszisztenciáját a rendelőjében, lélekerősítés céljából! Féldecis pohárka szükségeltetik!
Som@kám, ne légy morcos, árt a szépségednek! :P -
Som@
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Köszi a bíztatást. :D
Amúgy kreatív srác vagyok, már szerintem a létező összes hibaüzenetet előcsaltam.
Most pl. ezt: '' A számítógép regisztrálása a hálózaton. Hiba: 734 a PPP kapcsolatvezérlési protokoll meg lett szakítva.''
Kösz, vazzeg. De miért lett megszakítva. Imádom az ilyen hibakódokat. Már csak egy kódkönyv kellene hozzá. :((( -
Ye_Nő
tag
válasz
Panther
üzenetére
Ne vedd magadra, Panther!
neduddki az ápolónénikkel szerintem csak arra célzott, hogy majd jól leápolnak. :))
Ha nekem nem lenne ma esti programom, akkor mennék haza, főzőcskézni a lakótársakkal, aztán hallgatnék valami klassz muzsikát. Az ágyba a Karamazov testvérekkel bújnék, időben leoltanám a villanyt, és holnap kivételesen nem késnék el a melóból. :DDD
Üdv
Y. -
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
HI!
Nme erteni hetfo vagyon! :-)))
A hieten nagyon kkorrelt apolonenik voltak, jartal mar Te ott apolni a testveri kapcsolatokat???? Volt szerencsem egy kettozhoz, es semmi gond veluk, szep emlekeim vannak abbol az idobol, a gyogytornaszok amugy meg isteniek, /habar ugye en a pecsi gyogytornaszokra eskuszom:-))))/ most is elkelne egy jokezu gyogytornasz neni kicsit hejrepofozni a ban laban:-)))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
HI!
Panther: ''kicsit fel kéne rázódni'' -- valami konkrét ötlet?
Az embor jo muegyetemista hagyomanyokhoz hiven at randul az apolonenikhez a hajdu uccaba, esetleg a szigony uccanal befordul az orvosi koli fele, meglatogassa a petho intezet apolonenijeit, esetleg vegcso kecsegbeseseben lebeallag a sch-ba es bulizik egyet....
udv
neduddki -
Panther
HÁZIGAZDA
Sajnos a haverok tanultak, legalábbis állítólag. Aztán az egyikről kiderült hogy barátnőjével ment vacsorázni. Gondoltam oda nem társulok be :) (Illetve nem gondoltam, mert csak utólag szereztem erről tudomást.)
''ez a zh-időszak na'on betett neked'' -- áh, semmi extra. Minden időszak ''betesz''... :) Igazából nem értem miért írok ilyenkor is :)-kat, amikor arról beszélek hogy ilyen meg olyan rossz dolog történt velem. Bár belegondolva... ha nem írnék ilyeneket, akkor úgy tűnne hogy állandóan csak sajnálkozom. Jó, tényleg azt teszem, ti vagytok lelki támaszom a világ ellenében folytatott harcomban :) De így leglább elfedem egy kicsit a valóságot azzal hogy csak röhögök az egészen.
Barátnő sztori: nem ugrik be mire gondolsz... barátnő ügyben mostanság nem (sem) történt semmi. Vagy arra írtad, hogy 1-jén mi volt Mariann (csak azért hivatkozom rá név szerint, mert úgyis tudhatjátok már a nevét abból hogy mikor volt névnapja) válasza boldog névnapot SMS-emre?
''kicsit fel kéne rázódni'' -- valami konkrét ötlet? :) -
Jozsué
tag
(Moderálva, nem warezelünk. - Kalandor)
-
Som@
őstag
Kicsit morci vagyok:
Adott egy Nokia6610-es telefon, ami infrán kapcsolódik a laptophoz. Látják is egymást, kommunikálnak is egymással.
De az istennek sem tudom beállítani, hogy GPRS modemként működjön a telefon. Pedig minden program fent van, a telefonban be van állítva a GPRS kapcsolat.
Mégsem megy... :( -
zsoltee10
addikt
nekem sincsenek igazi barátaim, illetve egy azért van (_George). a gimiben nem volt osztályközöségünk, nem alakultak ki igazi baráti társaságok, és nagy öröm számomra hogy itt lehetek. tudom mit érzel, és örülök én is nagyon, hogy ilyen közösséghez tartozhatok. :) meg annak is természetesen, hogy te is a közösség tagja vagy. :)
-
Den
veterán
tudom hogy nem azt mondtad, ettől függetlenül nyomaszt a dolog, mindig pánik szerű érzés fog el ha eszembe jut hogy mindjárt itt a 30 (2,5 év) és még csak most voltam 20 (úgy érzem). Ijesztően szalad az idő, most már sokkal rövidebbnek tűnik az élet, pláne a ''fiatal'' része, mint 18 évesen.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ezt teljesen megértem és átérzem, mert barátnőm is ezekre panaszkodik. Neki ugyan nincsenek beilleszkedési gondjai, de normális társaságot az általad is említett okok miatt nem sikerült maga köré gyűjtenie - ő sem egy körömlakk fan :)) De azért igyekszünk normálisan viselkedni, hogy ne legyen ránk panasz :D
-
tildy
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Mint írtam, mindig nehezemre esik beilleszkedni akármilyen társaságba.
Ahol csajok vannak oda amiatt mert engem totál nem érdekelnek a női témák(pl. csili vili ruha, cipő, körömlakk, smink...)
Ahol meg férfiak, hát az sem könnyű...
Nem sörözöm, tehát a menjünk, kocsmázzunk alapból kiesik.
Örülök hogy itt elfogadtatok és befogadtatok:))
Végre egy társaság, ahová szívesen járok:) -
bLaCkDoGoNe
veterán
Erre muszáj reagálnom valami rövidet, csak nem igazán tudom, hogy hogyan fogalmazzam meg.
Mindenesetre nagyon becsüllek ezért a hozzászólásodért... Nekem eleinte nem voltál szimpatikus, de ahogy telt-múlt az idő, és változott a hozzáállásod, ez az unszimpátia kezdett halványodni... Mára teljesen elmúlt, sőt, már a pozitív mezőben halad a mutató.
(Csak a barátnőm meg ne lássa ezt a hozzászólást, mert nyakonvág :D) -
lesaux
veterán
Az Airfix Dogfightert megnéztem a bátyám gépén is, ott sem indult. Szintén Win2K.
Van valaki, akinek megy 2K alatt:F -
Hold
őstag
2 megjött :-)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- Lenovo LOQ alig használt állapotban, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest