Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
:[L][/L])
-
tildy
nagyúr
Nem:(
-
tildy
nagyúr
Igy kell : : )
-
tildy
nagyúr
Igen, kicsit sokan voltunk tildypofával....:)
-
tildy
nagyúr
bash:uhh ez durva:)
-
tildy
nagyúr
Éhes vagyok:(Azt hiszem fel kéne kuttatni valami kaját.De csak lencsefőzit láttam megint...
-
tildy
nagyúr
ááá csaka volcanomat izzitottam.Meg be akartam éleszteni a compaq billemen a shutdown lehetőséget. (sírás környékez , amiért nincs rajta power, sleep gomb...A powrer jobban fáj...)
Remélem jövő héten már egy yeong yang ház első boldog, magyar tulaja leszek:)Meg persze húsz ronggyal szegényebb is... -
-
tildy
nagyúr
na kipróbálom a volcano ledjeit...:)ha nem jövök akkor ipari nagy gáz van!
-
tildy
nagyúr
Voltam.Hát azt még nem tudom hogy sikerült, mert a szövegértés elég nehéz volt.Volt valami jármű (postwagen vagy valami hasonló ), ami szórakoztató(vidám) parkokba viszi az embereket.
3 vidámpark volt leírva, hol mit lehet találni.
azokról voltak kérdések.
2. egy nyomtatvány volt, nem volt gáz(a diákotthon másik neve ugye internátus?)
3.egy levelet kellett írni egy ismerősnek, hogy sajnálom, hogy nem írtam, de a beteg szüleimmel kellett foglalkoznom.Most már jól vannak, és remélem hogy a cimzett csaladjanal is mindenki egészséges.
Ez sem volt nehéz.
De szeriintem az első miatt lehet bebukom, hiába írtam választ midnen kérdésre...(szórakoztató parkot irtam, enm vidámparkot pl.) -
tildy
nagyúr
Na megvan a szemétje[L]http://case.codegen.ru/img/602A.jpg[/L]
-
tildy
nagyúr
Franc vigye el a codegen házakat.Fél éve vettem (párom használja) és máris beragad a power gomb, pézsével szépen megtörölgettem, aztán kb. egy hónap alatt megitn beragadt.....Sajnos képet nem tudok mutatni, de olyan amelyiken felül van csak floppynak hely.ááá, tök idegesítő hogy nem is találok képet róla:(
-
tildy
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
Feszültségérték gondolom a mercury táp miatt ilyen...
Aida:
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa ITE IT8712F, National LM90
Érzékelő elérés ISA 290h, SMBus 4Ch
Alaplap neve Chaintech 7NIF / 7NJL / 7NJS Series
Hőmérsékletek
Alaplap 42 °C (108 °F)
CPU Diode 66 °C (151 °F)
Hűtőventilátorok
CPU 2679 RPM
Rendszer 2637 RPM
Feszültség értékek
CPU mag 1.62 V
+2.5 V 2.58 V
+3.3 V 3.18 V
+5 V 4.89 V
+12 V 12.48 V
-12 V -12.69 V
VBAT telep 2.77 V
DIMM 2.59 V
AGP 1.49 V -
tildy
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ne halkabb, viszont elehet szabályozni!Ez nyáron jól jön.Most azzal vagyok gondban, hogy :
falcon 2+ ezustpaszta=60 fok
falcon2+sima paszta =66 fok
tt v9 sima=65-66 fok
Ennyit jelent az ezustpaszta ?(Ha menet kozben kicsit megnyomoma hutot, akkor ez si esik vagy 4 fokot..JA és az esüstpaszta állaga az sokkal szilárdabb volt, lehet amiatt van?) -
tildy
nagyúr
Vagy nekem nem lett sasszemem, vagy túlságosan is az van, nekem a baloldala a holdnak még mindig fehérkés...Vagy átbaszarinttak bennünket?
-
tildy
nagyúr
Most olvasom origon: ''Már az ókori görögök is megfigyelték, hogy a földárnyék alakja a Holdon mindig ív alakú, s nem egyenes vonal. Ez akkoriban igen fontos bizonyíték volt a Föld gömb alakjára.''
Én úgy tudtam ők azt hitték kerek és lapos...:F -
tildy
nagyúr
Mea culpa én tudtam rosszul..Nem tudom hol olvastama z 1.18at...
Belépés a teljes árnyékba: 00:32
A teljes fogyatkozás kezdete: 02:06
A teljes fogyatkozás vége: 02:31
Kilépés a teljes árnyékból: 04:05 -
tildy
nagyúr
Kezdik megennia manócskák a holdat!
-
tildy
nagyúr
Épp ideje volt már pupákot eltávolítani.Csoda , hogy Parci idáig türelmes volt.
-
tildy
nagyúr
Nekem 25-én lesz szóbeli.Na attól rettegek csak igazán.Mennyi idő mire az írásbelit kijavítják?
Jahm , szótáraztam mint állat, még az ismert szavaknál is, mert sosem tudom a névelőket...Bezzeg ha angolra mentem volna.... -
tildy
nagyúr
Na hazaértem.Hát nem tudom milyen lesz.Pl. irtam egy mellekmondatot deshalbbal +meg KATIR-ral:))
A szovegertesben valami posta?kocsiról volt szó, amlyet ha igenybe vesz valaki, akkor szorakoztatóparkba mehet vele, ahol a belepes ezaltal ingyenesse valik.
Itt leirta hol milyen latnivalok vannak.AZokrol voltak kerdesek.
Illetve, hogy miert jo ezzel a kocsival utazni. -
tildy
nagyúr
Egyébként a suliban elég sok angol/német doksit olvasunk (mikor ki éppen melyiket...), de mások elmondása alapján többen félünk elmenni nyelvvizsgázni.Ennyi.
Pont úgy, hogy nem kell ahhoz papír, hogy valaki jól tudjon valami nyelvet, viszont a papír sem jelent semmit..(felsőfokúval rendelkező gimis osztálytársam jut eszembe, aki a bajoroknál meg sem tudott mukkani.Én hála faterom szászoknál eltöltött jópár évének, igen:)(faterom iszonyat tájszólással beszéli a németet...)) -
tildy
nagyúr
Szal.az a baj, hogy nemetbol is, angolbol is tudogatok dolgokat, csk beszelni nem tudom a nyelvet.Szobelitol emiatt nagyon felek.
Jahm es nalunk a diplomahoz eleg 1 alapfoku C is, akkor meg minek eroltessem meg magam, ha meg nem allok kozepszinten??? -
tildy
nagyúr
holnap nylevvizsgázom (német alap...)Soha nem nyelvvizsgáztam még, rendesen be is vagyok tojva....Kérnélek benneteket, aki alapfokún volt már, írja már le, hogy mi lehet még írásbelin? (pár dolgot tudok, de közel sem mindent.:()
-
tildy
nagyúr
A vége erősen emlékeztett az egymillió légy nem tévedhet... (egyél te is sz@rt...)Jahm,, és ez a reklám megy is a tévében:)
-
-
tildy
nagyúr
gigalol:
[L]http://www.westel900.net/kapcsolat/reklam/reklamok/images/terero.mpg[/L] -
tildy
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Mint írtam, mindig nehezemre esik beilleszkedni akármilyen társaságba.
Ahol csajok vannak oda amiatt mert engem totál nem érdekelnek a női témák(pl. csili vili ruha, cipő, körömlakk, smink...)
Ahol meg férfiak, hát az sem könnyű...
Nem sörözöm, tehát a menjünk, kocsmázzunk alapból kiesik.
Örülök hogy itt elfogadtatok és befogadtatok:))
Végre egy társaság, ahová szívesen járok:) -
tildy
nagyúr
Ha már barátok...Tegnap este kicsit magamba szálltam, és elgondolkodtam...Magamon.
Eszembe jutottak tsibe szavai, mér régről, meg nagyon sok minden más.Rájöttem, hogy az , ahogy itt a ph! fórumán eleinte vieselkedtem- hogy is mondjam igy utólag- kínos.Sőt egyáltalán milyen már...
Rájöttem viszont -és ez a lényeg- az okára.
Engem anno 6 évesen anyémák elszakítottak egy közösségből (elköltöztünk), és utána sehova sem sikerült igazán beilleszkednem.Éppen ezért mindig akartam valahova /valakikhez kötődni.Sajnos elég hülye módját választottam annak is, hogy ti befogadjatok/elfogadjatok(fénykép).
Ált. iskolában általános csúfolódásnak voltam kitéve a szemüvegem miatt, meg egy rokonom miatt.talán erre lett reakció az, hogy ezt ellensúlyozandó, próbáltam a középpontba kerülni, akármilyen áron:(
Gimiben sem volt szinte egy igazi barátom se, sőt a srácok se bírtak + a lányklikkekből is kimaradtam.Persze ez lehet az én hibám, de kifejezetten utáltam vihorászni, stb.
Aztán lett egy 3 éves kapcsolatom, ahol az akkori párom tipikusan a régimódi férfi dirigál-nőnek meg kuss a neve módon volt el velem.(hülye voltam, hogy vele maradtam.) Persze amíg vele voltam, szintén baráti társaság 0.
Aztán megismertem a jelenlegi barátom, szerencsére mellette, ha nem túl sok havert , de egy jó kis baráti társaságot szereztem.Sajnos ebben a baráti társaságban is ment a széthúzás...(Goások)
Aztán jöttetek ti.Mint mondtam elég hülyén viselkedtem, de remélem az elmondottak fényében ezt meg tudjátok bocsátani nekem.Úgy érzem , hogy ti befogadtatok magatok közé, és jól is érzem magam itt.
Ha nem így lenne , akkor most szóljatok, vagy kérlek hagyjatok meg ebben a hitben.
Köszönöm hogy elolvastátok e kis szösszenetem... -
tildy
nagyúr
Lehet ma még lottót venni?Izé , cska mert halottak napja, etc...
-
tildy
nagyúr
Ha netalán szürke /vagy zöld lenne a szemed, (a fénykép néha csal), nos akkor elnézésedte kérném.Volt egy kép amin kéknek látszott, az alapján mondtam amit mondtam.
-
tildy
nagyúr
Egyébként én beszélek.....nov 8. 5 éves jubileum:)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest