Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Internet fénysebességgel (GPON)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na akkor viszont megvan PostMan is :)
[L]http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=27&id=1971[/L]
Hogy hogyan szóltam hozzá még meg nem jelent hírhez? Hát meghekkeltem szokás szerint :D -
Panther
HÁZIGAZDA
Pedig rendesen meg lett moddolva az oldal. Úgy látszik ez maradt a régi :)
Amúgy van egy ilyen mondat még az elején: ''A regisztráció gyors és fájdalommentes, reméljük tehát, hogy senkinek nem szegi kedvét a fórumozástól.'' A ''kedvét szegi'', mint olyan, nem egymagában használandó? Szóval hogy vagy ''nem veszi el a kedvét a fórumozástól'' vagy simán ''nem szegi kedvét''. -
Panther
HÁZIGAZDA
Amúgy azt láttátok már hogy a Súgó átneveződött Alapelvek-re?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, amúgy én teljesen kimaradtam ebből a holdfogyatkozásból. Na nem mert aludtam, most értem haza :) Bedühödtem, fogtam a cókmókom aztán jól elmentem be Pestre bulizni egyedül. Végülis igen jól sikerült. :) Na csá, alszom :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Csak hogy kiegészítsem a kora éjjeli listát: PostMan-nak is van külön képe. Egy kék biciklis figura. Bár elhiszem hogy nem sokan láttátok, de van. :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Bűncselekmény? És az nem az hogy megmondták neki az oldal tulajdonosai hogy ne írkáljon ide, kitiltották innen, és mégis visszajön? ''Magánlaksértés'' vagy mi :) Amúgy is, miért lenne bűncselekmény? Ki kell írni a regisztrációnál hogy ez bizony megtörténhet (hogy kiírják az IPjét) ha nagyon nem ért a szóból, aztán ha nem tetszik ne regisztráljon. Volt szép szó, kapott új esélyt, utána szerintem az jön hogy irtani ahogy csak lehet.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Megvan a megoldás!
Kell csinálni egy olyan user flag-et a RIOS-ba, ami ha vkinél be van kapcsolva, mindenki láthatja az IP-t ahonnan az adott user hozzászólása érkezett. Azt hiszem nem kell ecsetelnem hogy mit csinálna a sok vérszemet kapott számítástechnikai szakember akinek már tele van a töke Pupákkal, ha esetleg ő megkapná e flag-et egy teszt-útra ;] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem sikerült ledigitális-fotóznom a Holdat. Kevés volt hozzá a 3x optikai zoom :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ha újonc lennél, nem mondanád hogy mindenkinek üldözési mániája van, csak szimplán értetlenkednél hogy ''ezt most miért kaptad'' :) Örülhetsz hogy ilyen rendesek vagyunk hogy mindig megmondjuk miből jöttünk rá hogy te vagy, így a következő inkarnációdban talán már nem követed el ugyanazt a hibát.
Húú... el sem bírom képzelni mi lenne ha minden köztörvényes bűnöző ennyi esélyt kapna, ráadásul még el is mondaná nekik mindig vki hogy min buktak le :o -
Panther
HÁZIGAZDA
Ti miről beszéltek? Ki ez a Sabrina?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tűzzel-vassal irtani akarjuk (legalábbis én nem, ezért is nem neveztem meg biztosra, pedig sztem 98% hogy ő az), csak azt elérni hogy próbáljon már meg beilleszkedni... megpróbáltam felhívni a figyelmét a hibákra, amiket már megint elkövet. És ne azért ne kövesse el őket, hogy ne ismerjük fel, hanem mert úgy soha nem lesz elfogadott fórumtag ha napi száz kétszavas hozzászólást ír... maximum megint kivágják mint macskát szarni. Persze ha ez a cél... :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
neduddki
üzenetére
Én sejtem meg értem mit kéne csinálni (-->bulizni) de nem jön össze ez igazán. Egyrészt kevés a lóvé, másrészt ha most állandóan bulizgatok igen komoly problémáim leszenk mikor 3adévesként fizethetem majd magamnak a teljes megélhetést.
Nincs kedved (esetleg többeknek) IRCre jönni? IRCnet, #prohardver.hu? -
Panther
HÁZIGAZDA
De ilyenkor mi a *köldökalatt(ez egy pointer, ami a köldök alá mutat)-t csináljak? Addig menjek körbe körbe amíg észre nem veszi hogy ott igen nehéz szabályosan jobbra kanyarodni? (Előtte 5-7m-el csaltakozol be balról a bal sávba... persze nem mehetsz át rögtön a jobb sávba...)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát, igazából röviden nem lehet leírni hogy miért vágtak meg. A lényeg hogy átmentem egy 2m hosszú záróvonal legelején. Kereszteződésben jobbra kellett mennem, és már csak ott tudtam sávot váltani. Aztán mondtam a vizsgáztatónak hogy de ha nem megyek át rajta akkor meg nem tartom be amit ő mondott, szóval sehogy sem jó. Erre azt mondta hogy akkor menjek egy kört. Na mondom ha ezt előbb tudtam volna... Egy tizedmásodperc alatt kellett döntenem hogy inkább maradok a sávban és nem tudok bekanyarodni, vagy rácsúszok a záróvonalra. Természetesen nem volt neki jó a döntésem meg indoklásom... rulz :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja amúgy ma is jó napom volt. Tegnap későn feküdtem, ma korán keltem hogy találkozzak vkivel (éppenséggel egy igen attraktív lány ismerős) persze ma éppen nem vonattal jött, elb*sztam a prog. kisZHmat pedig akármikor megcsinálhatnám hibátlanra. Nem votl a legjobb nap, de legalább forgalmi vizsgán megvágtak.
...:)? Vagy most akkor ne örüljek? :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Jó, akkor vegyük azt hogy az uppoló(''áppoló'':D)nénik okosak szépek meg minden. Madj megpróbálok arra járni. Bár vmi bulin kéne inkább így tenni, nem csak úgy vmikor. Bulira viszont egyedül nem lehet menni... magyarán akkro be kéne szervezni legalább még1 embert. ...honnét lehet megtudni mikor milyen sokjóokoscsajos helyen lesz buli? :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
''...de ha lesz, feltétlenül szólok!'' -- Köszi :)
Amúgy igen, mint mondtam ez ''előítélet'', mivel nem ismerek egyet sem, csak én úgy gondoltam, hogy ha olyan okosak meg intelligensek lennének, akkor találnának maguknak jobb munkát (tanulnivalót) is mint az ápolást... szóval hogy is mondjam... a szemeben ez a szakma sosem tartozott az ''értelmiségi'' körbe. Persze tévedhetek, ha ti tapasztalatból beszéltek biztos igazatok van. -
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
neduddki
üzenetére
No szóva eper-fa találta el, azt akarta jelenteni, hogy szóval valami okos, hozzám hasonlóan reál érdeklődésű csajt nem lehet találni esetleg? Ápolónénik sztem nem ilyenek... bár nem ismerek egyet sem, szóval világozítsatok fel ha mégis. (Bár ha ilyenek lennének, nem ápolónak mennének szvsz.)
-
Panther
HÁZIGAZDA
tildy, Cathfaern: Szóval kb. sorstársak vagyunk... király. De vajon miért van az hogy relatíve igen sokakkal történik ez? Mármint hogy nem talál magának igazán társaságot. Mindenesetre elég szar dolog. Mert bár van pár barátom, de a valódi, nagyobb problémáimat igazából mindig csak netes ismerősöknek tudtam elmondani. Talán mert... miért? Belegondolva talán mert írva egyszerűbb az egész. Szemtől szembe mondani az ilyen problémákat nagyon szar lenne. Meg hát mit mondjon rá az illető barát? Ott állna velem szemben, és érezné hogy most sajnálnia kéne meg próbálni tanácsot adni, de nem tud mit tenni ő sem... és akkor ilyen kínos csend meg minden... Szóval ezért jobb neten elmondani az ilyeneket. Nem azért (legalábbis részemről nem azért), mert nem ismerem a valóságban akikkel beszélek és soha nem fogok velük találkozni.
Szóval én is örülök hogy itt vagyok ebben a társaságban, de sajnálom hogy állandóan a baromságaimmal traktállak titeket... azért megpróbálom minimalizálni magam e téren. Csak sajnos ez igen nehéz... talán majd megoldódik. Az olyan ember hiányát, akinek mindent elmondhatok csak tetézi hogy Marianntól is elszakított az élet mióta elballagtunk a gimiből.
tildy: ''Mondjuk ha 30 éves korára sem talál barátnőt, na az már nem olyan jó.'' -- Remélem itt leszünk még a fórumon 11 év múlva, aztán majd megtárgyaljuk a témát :) Amúgy csak hogy a te szép hosszú hsz-edre is reagáljak: én is kedvellek. Biztosan közrejátszott a fénykép is annak idején, de ez ugye szerintem úgy fogható fel, hogy némi plusszal indultál, de ez a plusz egyszeri. Magyarán ha máshogy viselkednél, akkor ez a plusz már rég elfogyott volna. Szóval örülök hogy itt vagy. Hogy mind itt vagyunk. :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Sajnos a haverok tanultak, legalábbis állítólag. Aztán az egyikről kiderült hogy barátnőjével ment vacsorázni. Gondoltam oda nem társulok be :) (Illetve nem gondoltam, mert csak utólag szereztem erről tudomást.)
''ez a zh-időszak na'on betett neked'' -- áh, semmi extra. Minden időszak ''betesz''... :) Igazából nem értem miért írok ilyenkor is :)-kat, amikor arról beszélek hogy ilyen meg olyan rossz dolog történt velem. Bár belegondolva... ha nem írnék ilyeneket, akkor úgy tűnne hogy állandóan csak sajnálkozom. Jó, tényleg azt teszem, ti vagytok lelki támaszom a világ ellenében folytatott harcomban :) De így leglább elfedem egy kicsit a valóságot azzal hogy csak röhögök az egészen.
Barátnő sztori: nem ugrik be mire gondolsz... barátnő ügyben mostanság nem (sem) történt semmi. Vagy arra írtad, hogy 1-jén mi volt Mariann (csak azért hivatkozom rá név szerint, mert úgyis tudhatjátok már a nevét abból hogy mikor volt névnapja) válasza boldog névnapot SMS-emre?
''kicsit fel kéne rázódni'' -- valami konkrét ötlet? :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Hát bazz, ekkora pangást mint ami most itt van... hol vannak az emberek? A hozzászólók? Már csak azt a nyomorék ''Nyugalom van'' topikot lehet olvasgatni, abban történt csak vmi tegnap óta :O
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, sztem zöld szemem van, bár a széle kékes.
Alapban ilyen: [L]http://pantherz.uw.hu/szem_alap.jpg[/L]
Sok fénynél pedig: [L]http://pantherz.uw.hu/szem_sokfeny1.jpg[/L]
[L]http://pantherz.uw.hu/szem_sokfeny2.jpg[/L]
Ha pedig nem tetszik: [L]http://pantherz.uw.hu/szem_nemtetszik.jpg[/L]
:D -
Panther
HÁZIGAZDA
OFF: apró kérdés: a parkvis az parkvis vagy partvis? :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
''Bme -s fiúk tuti közgázos csajokra buknak, mert ordibáltáka kg előtt, hogy közgááz.'' -- Én is ott ordibáltam :) Poéén volt :)
''Egyébként nem a szemed riasztja a csajokat?!:) De hát láthatsz egy általános állapotot a PH! fényképalbum topikban (új képek).
''ha 30 évesen sírnál emiatt , az sokkal másabb lenne, d még előtted az élet.'' -- Azért annak az első 30 évnek a 60%-át már elhasználtam. -
Panther
HÁZIGAZDA
Most nem tudom hogy örüljek vagy sem. Illetve örülök is meg nem is. Pedig egyértelműen kéne. A legjobb lány barátomnak (akivel szalagavatón táncoltam) ma van a névnapja, és a köszöntő SMSben kérdeztem hogy talált-e már párt magának az egyetemen, és azt válaszolta hogy igen. Ennek természetesen örülök, mert nekem ugyebár nem volt esélyem nála, ettől függetlenül nagyon szeretem és boldoggá tesz ha ő boldog. Csak az ne jutott volna már megint eszembe hogy ''mindenki talál csak én nem''. Ehh, mindegy. Valahol mélyen úgyis tudom hogy örülök.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ez egy Camedia Olympus C-920 Zoom, amit a tesóm kapott ajándékba Franciaországban a színháztól ahol dolgozgatott a nyáron (egyetem küldte ki), mivel már nem volt rá szükség.
De a hibajelenséget amúgy nem tudom megérteni. Hogy kerül a képre ez az ''interlace''? Miért van az, hogy amikor a kis képernyőt nézem, mielőtt elkattintanám a gépet, még szépek a színek és nincs +100 brightness, de amikor lenyomom, a végeredmény már ilyen ratyi? És mirt van az, hogy ha csak a vaku fénye világítja meg a fényképezett vmit, akkor nincs interlace, és a színek is jók? (Fényerő így is szokott néha több lenni mint sok, de nagyrészt olyankor az is jó.) Mert csináltam én ezzel tök fasza kis képeket is tegnap este itt a szobámban, lásd PH! fényképalbum. -
Panther
HÁZIGAZDA
Sajnos nem az igazi a gép... sok az ilyen hibás kép:
[L]http://pantherz.uw.hu/pic2.jpg[/L]
Majd még felrakok egy gyakori fehéregyensúly- és fényerő-hibát bemutató képet is ide: [L]http://pantherz.uw.hu/pic1.jpg[/L] szóval ha még nem él a link, próbáld újra kicsit később :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Eljött az idő. Végre kaptam egy di. fényképező gépet egy napra, megtettem hát amit meg kellett. Páran asszem hallottak már erről, íme:
[L]http://pantherz.uw.hu/papagaly.jpg[/L]
Egy másik kép: [L]http://pantherz.uw.hu/papagaly2.jpg[/L]
Ez a nem semmi! :) Y. --- -
Panther
HÁZIGAZDA
Megyek Fizika ZH-t írni... áááá :DDD
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest