Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
2k :DDD)
-
PeliScan
addikt
Nem tom eldönteni, h teljesen kamu, csak félig kamu, vagy egyáltalán nem az az oldal... ennyire lelkiszegény ember szerintem nincs is. :o Sőt, ilyet kitaláni sem lehet. Épp ezért szerintem alapből hülye, és picit rájátszik. :F
-
PeliScan
addikt
A legsúlyosabb honlap konteszt első helyezettje:
>> [L]http://www.celtia.hu/sulyos/2/index.html[/L] <<
Némi kedvcsináló a ''Szerepjáték'' menüpontból... :D
''A sszerep játékban én mindig ORK karakterrel játszok, aminek ismertetõjegyei a hatalmasnagy 19 oldalú dobókocka, aminek minden második oldalán egyes vam. a GDF-en a szerep játék szakkörben most modellezem az ilyen dobókockákkal való dobálás matematikai modelljének a modelljét modellezem. Amikor nem modellezem a 19 oldalú kockával való dobást, akkor vagy szerep játékot játszok, vagy BULÁJ van!! Buláj = boros kóla (Queen Kóla) ivás + MANOWAR hallgatás! (néha PC-s HOKI játék közben).
Szerep Jétékozz Te is!
ha egy MANOWAR-os, szerepjátékot játszó, szõke bölcsész lány vagy, ÍRJ!'' -
PeliScan
addikt
Reggel (hajnali :P) 7-8 felé mennyira van világos? Süt már a nap?
-
PeliScan
addikt
Szombatonként sütök, mindig más sütit. Remélem még egész sokáig meglesz ez a szép hagyomány. :)
(ez a mostani egész különleges lett; kakaós tészta, be a mélyhűtőbe h jól megfagyjon, majd beleRESZELNI a tepsibe a felét, rá a túróhabot, majd ráreszelni a többit... nem egészen lett annyira könnyű, mint szerettem volna, de finomnak finom. :) ) -
PeliScan
addikt
[L]http://www.ajkanet.hu/~leonofsgr/finaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.gif[/L]
-
PeliScan
addikt
Most néztem meg másodszorra a Mulholland Drive-ot... eddig csak a sejtettem, h nincs reális/valós értelemezése, de mostmár biztos vagyok benne. :)
-
PeliScan
addikt
Már nő... és nem tudok támaszkodni sehová, annyira odébbmászott, tehát hosszú záridőkről már le is mondtam. :( Úgyhogy inkább megyek is aludni.
Jó 8 all! PS > out -
PeliScan
addikt
(ráadásul ez a dURVA hold is mászkál elfelé, mégpedig úgy, h nekem egyre inkább ki kell hajolnom az ablakból, ha látni szeretném a nappali falától... hogy szaakdna meg, miért nem megya másik irányba..? ;])
-
PeliScan
addikt
Röpke 15 nap alatt megtelt/megtelik az OFF TOPIC 6. Nem semmi. :D
-
PeliScan
addikt
Némi infó: 2.31kor lép ki a teljes fogyatkozásból, és 4.05kor válik megint teliholddá. :) (00.32kor kezdte a fogyatkozást, 2.06kor lett teljes)
-
PeliScan
addikt
Hát igen, a 2Mpixel és a 3x zoom koráltai... :)

-
PeliScan
addikt
Pontosan, Panther jól mondja, bármit, csak németet ne! :DDD
-
PeliScan
addikt
Nincs ehhez kicsit korán még..? Hátta fórum nem csett - mint már mondta jópár házigazda. :) (Amikor befejezem a tanulást. :o)
-
PeliScan
addikt
Gondolom az IEsek azért nem nyiltkoznak még, mert épp reboot. :D

-
PeliScan
addikt
Vicces volt, egyszer vettem volna vmi elemet a TV kapcsolóba, az úgyse érdemel minőséget meg úgyse én használom (:D) és épp a kezemben volt 2x4 elem, jöttek a rendőrök, mindeki 2mp és eltűnt. Én meg álltam ott a két elemmel a kezemben bután, aztán meg rájöttem, h oks, akkor ez ajándék volt. :D
-
PeliScan
addikt
Há borzasztó amit itt csináltok! Hát ez nem cset vagy mi!? Még ilyet. Pff. :DDD
-
PeliScan
addikt
Oké, ott a pont. :B
-
PeliScan
addikt
Gyűlölöm az idekábeleket, mert nem értem pőket. :)
-
PeliScan
addikt
RE > Jó 8 all > PS > out > :P
-
PeliScan
addikt
Nem bírom a kudarcot, megyek és vízbe folytom a bánatom... >> pancsi-time! :)
-
PeliScan
addikt
Ccc. Gyakorolni kell még ezt. :D
-
PeliScan
addikt
- ~ =>>)B.U.É.K(<<= ~ -
-
PeliScan
addikt
Inkább csak szimplán B.U.É.K hm?
-
PeliScan
addikt
Nah, akkor mindenki vonja le a konzekvenciát, én pl 59kor kell h megnyomjam. A 03asok értelemszerűen 57kor. :)
De akkor a szöveg legyen má ugyanaz.... ötletek? :F -
PeliScan
addikt
Vaj összejön? :F
-
PeliScan
addikt
Lassan készülődés van 50re! Ez a főpróba az egészre! :)
-
PeliScan
addikt
Miért nem 3.00kor? Amikor úgyis ki tudja mi lesz? :)
-
PeliScan
addikt
Ez az életcél, h egyszerre 3 hozzászólás? Nah szóljatok ha majd lesz pontos időpont. :) (XP)
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest