- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izland`
tag
Én nem remélem, mert tudom, hogy rengeteg ilyen család van, akinek a 200 forint is 200 forint. Nem elrugaszkodott azt mondani, hogy a családok legalább fele ilyen, csak ki kell lépni Budapestről, Pest, Vas, GYMS megyéből.
Vannak olyan gyerekekek, akiknek az édesség abban tudott korábban kimerülni, hogy az anyuka készített egy teát, jóóó sok cukorral.
De olyat is tudok,aki az egészen pici gyerekét cukros vízzel itatta, hogy valami legyen a pici hasában, mert ennyi volt, amit a boltban meg tudott venni. Aztán jött a rohammentő a gyermekekéért, mert ez is csak ideig óráig oldotta meg az éhséget.Tudom, minek csinált gyereket. De már megcsinálta. A szociális háló, empátia pedig már idegen szó ebben az országban.
Jó, elismerem, a fentiek szélsőséges esetek. Az viszont tény, hogy ott ahol 200.000 forint alatt keresnek bőőőven az emberek, és még van mondjuk lakáshitel, (vagy albérleti díj), gyerek, nem energiahatékony lakás, fogalmam sincs, hogy a mostani árakat hogy az Istenben gazdálkodják ki. Ezt kellene leadni az RTL-en, mert ez lenne a ValóVilág.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs