Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
simán bankkártyával feltöltöd aztán csá, én úgy szoktam, hogy ha valamihez kell, előtte pattintok rá pénzt kb. amennyi kell, aztán fizetek is vele egyből. kis apró azért van rajta, ill. most hogy hozzám is elért a 21. század, meg kb. mindenhol lehet fizetni, azt találtam ki, hogy a gpay-el összekötöm a revolutos kártyát, így ha esetleg ennék 2 gombóc fagyit bringázás közben, akkor azt is meg tudom oldani és nem kell külön a rendes bankkártyámat vinni. ha meg valami nagyon beszarik, revolutban 2 gombnyomás tiltani a kártyát.
kell meghívó?
(jár rá vmi bónusz mind2 oldalra)prepaid kártyák aranykora jó 10-12 éve volt, lehet hogy full max vip-em van netelleren is meg skrillen is, lehet hogy nem
ami mostanra semmire nem jó, mert még így is valami 2% lenne az fx fee, ami revoluton olyan 0.2% 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(jár rá vmi bónusz mind2 oldalra)