Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az arakkal en is igy vagyok, tudom a szokasos kosaram termekeinek arat az Aldiban es Lidlben. A dragulast eszreveszem, annyival probalok vedekezni, hogy kicsit cserelgetem a vasarolt arukat - pl felvagottbol inkabb abbol veszek tobbet, ami akcios, ha valami fagyaszthato, akkor abbol feltankolok durvan, stb. Nyilvan ez annak jar valodi sporolassal, aki megteheti, hogy nem csak 1-1 darabot vesz. Pl. Aldi sajatmarkas szalami (Pick) egesz gyakran van 350-re akciozva, olyankor tizesevel viszem haza, vagy neha van jo akcio, abbol is veszek otot lefagyasztani, stb.
De igy is feltunt, hogy mostanaban egy sima heti bevasarlas ami regebben par doboz sorrel is siman kijott bosegesen X-bol, mostanaban alkohol nelkul szerenyebben pupozott kosarral is inkabb X*1.3.
@, a Kiflit mi is hasznaltuk a jarvany legrosszabb szakaszaiban, de ugyanazt latom mint Te. Lehetetlen idokben jonnek ki ha nem vagy premium elofizeto es dragak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256gb (Jetbalck) - Újszerű, PITAKA tokkal, akár beszámítással
- i5-9600KF + ASUS PRIME Z390-P (RAM nélkül)
- MSI A850GF 850W Gold PCIe 5 Atx 3.0 12VHPWR Tápegység
- 4K Gamer PC (Ryzen 9 7950X3D, RX 7900 XTX, 64GB DDR5)
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest