Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
rushty
üzenetére
Vettem egy kis erositot egy nagy lancnal, 500 dollar. 45 napig vissza lehet vinni barmit teljes penzvisszafizetesi garanci van majdnem minden termekre. Hasznaltam talan haromszor, annyira nem jott be, 4 het mulva visszavittem.Leteszem a pultra, es eszrevettem ,hogy az erosito elolapjan a (mu) bor bortiast valahogy lehorzsoltam, ket helyen ki is szakadt.
Mondom vissza akartam hozni es valami mast valasztani, de most vettem eszre hogy osszebarmoltam valahogy...Elado ranez, hja ez semmiseg, visszaveszuk teljes aron. Mondom ne ba, ezt mar nem adjatok el ujkent. De nem kell aggodni, majd kirakjuk demo darabnak aztan ugyis leertekeljuk a vegen valaki olcson majd elviszi aztan orul neki igy is.
Vettem egy masikat, par het mulva visszemegyek nezelodni, kerdik hogy segithetnek-e? Lenne egy hangszer ami erdekelne 1000 dollar es nincs sehol demo darab belole, megrendelni nem merem magamnak, de ez van.
Mindjart hivja a managert, az meg tipuszam, es megrendeltek sajat maguknak, ha megjon megnezem ha meg erdekel, es ha nem akkor sincs semmi gond.

Tegnap hivtak, hogy elnezest az egy hetes kesesert, de megjott a cucc, ha meg erdekel es arra jarok jojjek be megnezni.Ami legjobb az egesz boltban, hogy nem basztatnak semmivel. kb 1000 dollar alatt ki van pakolva minden lehet probalgatni, az felett meg szolsz az eladonak , hogy ezt a par dolgot kiprobalnam es beken hagynak, akar orakra is. Nem jon oda senki nem baszogat, nem acsorog mellettem, hogy lopok-e vagy a banat tudja.
Es nem erzi ugy, hogy o lenne a felelos az egesz boltert, o csak konkretan a vevoert van ott, es akkor is csak akkor ha a vevonek igenye van ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest