Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz rushty #80891 üzenetére

Vettem egy kis erositot egy nagy lancnal, 500 dollar. 45 napig vissza lehet vinni barmit teljes penzvisszafizetesi garanci van majdnem minden termekre. Hasznaltam talan haromszor, annyira nem jott be, 4 het mulva visszavittem.Leteszem a pultra, es eszrevettem ,hogy az erosito elolapjan a (mu) bor bortiast valahogy lehorzsoltam, ket helyen ki is szakadt.
    Mondom vissza akartam hozni es valami mast valasztani, de most vettem eszre hogy osszebarmoltam valahogy...

Elado ranez, hja ez semmiseg, visszaveszuk teljes aron. Mondom ne ba, ezt mar nem adjatok el ujkent. De nem kell aggodni, majd kirakjuk demo darabnak aztan ugyis leertekeljuk a vegen valaki olcson majd elviszi aztan orul neki igy is.

Vettem egy masikat, par het mulva visszemegyek nezelodni, kerdik hogy segithetnek-e? Lenne egy hangszer ami erdekelne 1000 dollar es nincs sehol demo darab belole, megrendelni nem merem magamnak, de ez van.

Mindjart hivja a managert, az meg tipuszam, es megrendeltek sajat maguknak, ha megjon megnezem ha meg erdekel, es ha nem akkor sincs semmi gond. :DDD
    Tegnap hivtak, hogy elnezest az egy hetes kesesert, de megjott a cucc, ha meg erdekel es arra jarok jojjek be megnezni.

Ami legjobb az egesz boltban, hogy nem basztatnak semmivel. kb 1000 dollar alatt ki van pakolva minden lehet probalgatni, az felett meg szolsz az eladonak , hogy ezt a par dolgot kiprobalnam es beken hagynak, akar orakra is. Nem jon oda senki nem baszogat, nem acsorog mellettem, hogy lopok-e vagy a banat tudja.
    Es nem erzi ugy, hogy o lenne a felelos az egesz boltert, o csak konkretan a vevoert van ott, es akkor is csak akkor ha a vevonek igenye van ra.

Új hozzászólás Aktív témák