Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
hehe, főleg, mikor kiküld, merthogy annyian lehetnek bent, mint ahány pénztár van nyitva.
mondom ez egyrészt nincs kiírva, másrészt két pénztárnál vannak épp kollegák, ezért jöttem be másodikként.
de a másik pénztárnál a kollega nincs nyitva, csak ott van.
hjaaaa, hát ha ETTŐL függ a vírus terjedése, akkor kéremalássan, itt sem vagyok. az ajtóra meg írják ki, hogy akkor lehet bemenni, ha szólítják az embert - amúgy a benti 80 m2en maszkban szerintem kevésbé lehet elkapni bármit, mint kint egymás nyakában állva maszk nélkül, de ez már tényleg csak mellékes megjegyzés
azt már nem is mondom, hogy a neten árult 2500 ft-os pulzoximétert 17ezerért árulják, hát komolyan, menjen oda akinek két anyja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
azt már nem is mondom, hogy a neten árult 2500 ft-os pulzoximétert 17ezerért árulják, hát komolyan, menjen oda akinek két anyja van.