Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem tudom, Te hol vagy, de azért nálam - és sokaknál - kellett. Úgy keddig.
Amikor éjjel 6-8 fok volt, nappal meg 13, huzamosabb ideig, hogyne kéne?
persze, biztos lakásfüggő is, nekem négy oldalról van fal, nincs falszomszédom, és alattam meg olyan idióta nyugdíjasok laknak, akiknél akkor is nyitva van az ablak, ha 12 fok van, ők úgy szeretik, nem is nagyon fűtenek télen se. Szóval itt kellett fűteni.Szóval ahhoz képest ez egy elég éles váltás volt most.
Persze, tudom, voltak olyan részei az országnak, ahol már múlt héten is 27 fok volt, de közben az ország másik felében meg 13....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest