Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
A csaladomnal precizebb csapat ezen a teren nem hiszem, hogy letezik a foldkereksegen, megis minden egyes szolgaltato
elcsuszott a nem letezo bananhejakon. Ket ev utan pl nemreg kijott az elmu-s ember orat olvasni. Mondtam neki tolem ugyan olvashat, de mi nem az elmunel vagyunk ket eve, szamlat eddig sem kaptunk, es az mvmnek fizetunk, mert naluk vagyunk. Kicsit elakadt a szava
mindenesetre elotte par nap mar akart olvasni, hagyott itt papirt amin az allt hogy 8-17 jon olvasni, hivjam hogy mikor jo. Hivtam, hogy merre jar delutan 3kor, monta hogy mar reg otthon van. Mondom a papirra 5ig van irva. Jaj azt nem o irja. De mondom kezzel van irva, kinirta ra es miert, valamint ha nem o, akkor miert nem huzza at es ir oda 8-14et? Ah ez jo otlet!
igy masnap bedobott egy ugyanolyat, pedig mondtam, hogy nem leszunk itthon. De azert hazaertem 4kor es megint felhivtam, hogy johet... de o mar reg otthon van! Mondom a papirra 5ig van irva...
aztan masnap itthon voltam, es elmondtam neki a kapuban, hogy nem az elmunel vagyunk ket eve

...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mindenesetre elotte par nap mar akart olvasni, hagyott itt papirt amin az allt hogy 8-17 jon olvasni, hivjam hogy mikor jo. Hivtam, hogy merre jar delutan 3kor, monta hogy mar reg otthon van. Mondom a papirra 5ig van irva. Jaj azt nem o irja. De mondom kezzel van irva, kinirta ra es miert, valamint ha nem o, akkor miert nem huzza at es ir oda 8-14et? Ah ez jo otlet!