- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
A csaladomnal precizebb csapat ezen a teren nem hiszem, hogy letezik a foldkereksegen, megis minden egyes szolgaltato
elcsuszott a nem letezo bananhejakon. Ket ev utan pl nemreg kijott az elmu-s ember orat olvasni. Mondtam neki tolem ugyan olvashat, de mi nem az elmunel vagyunk ket eve, szamlat eddig sem kaptunk, es az mvmnek fizetunk, mert naluk vagyunk. Kicsit elakadt a szava
mindenesetre elotte par nap mar akart olvasni, hagyott itt papirt amin az allt hogy 8-17 jon olvasni, hivjam hogy mikor jo. Hivtam, hogy merre jar delutan 3kor, monta hogy mar reg otthon van. Mondom a papirra 5ig van irva. Jaj azt nem o irja. De mondom kezzel van irva, kinirta ra es miert, valamint ha nem o, akkor miert nem huzza at es ir oda 8-14et? Ah ez jo otlet!
igy masnap bedobott egy ugyanolyat, pedig mondtam, hogy nem leszunk itthon. De azert hazaertem 4kor es megint felhivtam, hogy johet... de o mar reg otthon van! Mondom a papirra 5ig van irva...
aztan masnap itthon voltam, es elmondtam neki a kapuban, hogy nem az elmunel vagyunk ket eve

...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Call of Duty: Warzone
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- FIFA 16 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindenesetre elotte par nap mar akart olvasni, hagyott itt papirt amin az allt hogy 8-17 jon olvasni, hivjam hogy mikor jo. Hivtam, hogy merre jar delutan 3kor, monta hogy mar reg otthon van. Mondom a papirra 5ig van irva. Jaj azt nem o irja. De mondom kezzel van irva, kinirta ra es miert, valamint ha nem o, akkor miert nem huzza at es ir oda 8-14et? Ah ez jo otlet!