Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Pontosan erre gondoltam, a konyha az teljesen az ove, nagygep rendeleskor viszont az enyem volt az utolso szo: Igen dragam, jo lesz, nekem is tetszik.

Autovasarlas meg hasonlok ott viszont teljes szabadkezet kapok, csak a formaval es a szinnel kell kozos nevezore jutni.
Ez termeszetesen csak a csaladi autora vonatkozik amit nagyreszben o vezet.bobsys: Ez ugy kibirta a 4 evet, hogy a magnes szelep csak egyszer volt javitva, es a futoszal amikor beszart ugye ki lett cserelve, de az uj valamiert jobban melegitett, es konkretan kiolvaszotta az alatta levo muanyag hazat amit csak az esemeny utan vettem eszre.

Mivel este szokott menni a normal mosas, ami 3,5 fel oras.Lefekves elott-vacsora utan inditiom a gepet.
( A nyomogombok meg a kek ledek a gep elejen vannak, es fel programnal a 3 eves fiam a " cancel" gombot nyomogatta hetekig, ugy hogy fektetes elott mar el sem inditottam)Reggel mikor jottem le a konyhaba, eszrevettem, hogy allok a vizben. A laminalt padlo tocsog a vizben, tisztara megvetemedett, ebbol csere lesz... A mosogato gepbol ejjel szivargo forro viz, megtete hatasat , van ahol 4 mm-es res van a lapok kozt a sarkok meg felpondorodtek picit. Gondolom mivel szivargott a viz, ez meg mindig toltotte ujra, mert hogy nem volt eleg a vizszint masogynem lehett volna itt ennyi viz a padlon.
Ertelem szeruen szeretne, ha az uj mosogato gep ugyan olyan lenne mint a regi, hogy passzoljon a tobbi nagygephez. Ket opcio van, megveszem detto ugyan ezt a gepet $580 dollarert, ami ugyan igy le fog terdelni, vagy megveszem ennek a femhazas verziojat 750 dollarert amibe valoszinu minden detto ugyan az, tehat szinten le fog terdelni, de nem aztatja el majd a padlot.
Bepitett gep, jo lenne, ha talanek pont ugyan ilyen butorlapot, de mivel kb 15 eves es semmilyen cimke nincs benne, ezt a szint meg format az eletbe meg nem talalom sehol..
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- EA Sports WRC '23
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windowsos tablet topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez termeszetesen csak a csaladi autora vonatkozik amit nagyreszben o vezet.