- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
HA csak nincs egy elem el rejtve a ventinlátorban vagy nem látható dologtól műküdik, én annó ezt megpróbáltam, nem megy, mert nem tud forogni, beáll az állandóság. Rengeteg fake videó van erről. És azok akik ezt csinálják a nézettségért csinálják meg a pénzért.
Minél többen nézik meg, annál jobb nekik. én még mindig az általam belnket videóban hiszek. Persze mehet ez is de nem hinném. Viszont a hamu elem működik.

Mi lenne, ha 10 dbot csinálnék ebből, és telefont töltenék fel vele?
[link]A Hamulámpa összeépítése lépésről lépésre.
Az alumínium vissza adja azt az energiát amit a készítése során közöltünk vele.
Egyik része elektromos ,másik része hő formájában nyerhető ki.
A lámpa 3 hónapig folyamatosan világít ,használható fényként .Utána csökken egy kicsit a fényereje.Az alumínium felületen egy szigetelő kő réteg alakul ki ezt kell lekaparni és utána megnedvesíteni a hamut.És tovább működik.Több hónapos rövidzárlat sem árt neki ,nem merül le.
Élettartama :alumínium vastagságától és a hamu lúgosságától függ 3-50-500 hónap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, CSAK HÉTFŐIG/
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minél többen nézik meg, annál jobb nekik. én még mindig az általam belnket videóban hiszek. Persze mehet ez is de nem hinném. Viszont a hamu elem működik.