Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Nem okoskodni akartam, nem vagyok hozzá értő, csak az infókat mondom meg hogy miket szürtem le. Csak valahogy ahogy én látom, meg a neten talált infókkal.
A kezdetek kezdetén, a rádiós csatornákon is ez volt a téma, ott is erről beszéltek,
AZ igazság már nem fog kiderülni, lényeg hogy vigyázzunk magunkra.
de az ellenőrző pont nem hülyeség, gondolom a vakcinák is jobbak lesznek idővel. Nem a kőkorban vagyunk.
NA meg ha jól láttam., vagy olvastam, 100 évente van egy világjárvány nem?!
Mennyire lehet az igaz, hogy állattól ered, vagy mennyire lehet igaz hogy egy helyisében történt baleset folytán történt. na nem okoskodok de akkor látom mások is hasonló képp látják a dolgot., de ezzel a vírussal nem stimmel valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de az ellenőrző pont nem hülyeség, gondolom a vakcinák is jobbak lesznek idővel. Nem a kőkorban vagyunk.
NA meg ha jól láttam., vagy olvastam, 100 évente van egy világjárvány nem?!