- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Nem okoskodni akartam, nem vagyok hozzá értő, csak az infókat mondom meg hogy miket szürtem le. Csak valahogy ahogy én látom, meg a neten talált infókkal.
A kezdetek kezdetén, a rádiós csatornákon is ez volt a téma, ott is erről beszéltek,
AZ igazság már nem fog kiderülni, lényeg hogy vigyázzunk magunkra.
de az ellenőrző pont nem hülyeség, gondolom a vakcinák is jobbak lesznek idővel. Nem a kőkorban vagyunk.
NA meg ha jól láttam., vagy olvastam, 100 évente van egy világjárvány nem?!
Mennyire lehet az igaz, hogy állattól ered, vagy mennyire lehet igaz hogy egy helyisében történt baleset folytán történt. na nem okoskodok de akkor látom mások is hasonló képp látják a dolgot., de ezzel a vírussal nem stimmel valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az ellenőrző pont nem hülyeség, gondolom a vakcinák is jobbak lesznek idővel. Nem a kőkorban vagyunk.
NA meg ha jól láttam., vagy olvastam, 100 évente van egy világjárvány nem?!