- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
jelentem, megjött a mosógép... conf. call közben...
Leviharzottam, beengedtem őket, felhozták, mondták, hogy ők már mennek is. mondtam, hogy ácsi, el ne menjetek már anélkül, hogy viszitek a régit...
Elkezdtem lekötni a régit a csapról, és kiderült, hogy a kis falicsap (sarokszelep? wtf) megadta magát, nem lehet elzárni, ömlött a víz, elöntötte a fürdőszobát, úszott az egész, el kellett zárni a víz-főcsapot.... de a csávók szerencsére elvitték a régit...
hívtam a vízvezeték-szerelőt, aszondta, jövő hét.
mondom, anyád...
Elkezdtem felmosni a dzsuvát a fürdőben... (az összes porcica gyorsan feloldódott ám
aztán mivel szerelőt nem értem el, arra jutottam, hogy inkább bekötöm az újat.
Leszereltem róla a hevedert (vaze, egy 4 centis, 10 centi magas vasdarab volt a hátulján, amit le kellett szerelni, régen két csavar volt erre, azt' kész), és ügyesen beszereltem a vízcsövet. És tart. Igaz, a szennyvíz-lefolyóra nem tudom rákötni, mert a méret se stimmel, és nincs hozzá ilyen szorító heveder se, de legalább meg tudtam nyitni a vizet, és most jó. Hállelúja. Aztán dolgoztam tovább, de persze a bolt bezárt, mire el tudtam volna menni venni megfelelő csatlakozót... Nagyon a v*szom kivan már ezzel az este 7-kor minden bezár dologgal, most már, de tényleg.
De legalább van 50 decibeles mosógépem. Ami állítólag persze szar, de nekem megér egy próbát, hiszen halk, és akciós volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- Ryzen 5700x3d + vízhűtő gari 2027.09-ig, + alaplap + ház
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 "Tartós" Asztali Számítógép -50% Intel Core i7-12700 16/512 DVD
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest