- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
mivel használt autóra is van ugyebár jogilag és elviekben 12 hónap szavatosság, amiből az első 6-ban inkább nekem áll a zászló, így amíg az eladó nem mond át vagy bét, addig én nem akarok szakvéleményekét meg árajánlatokért futkozni. nekem mindegy, hogy márkaszervíz, vagy guszti bácsi javítja ki, csak szakszerű és jó legyen. nyilván ha a végén én bukok mindent, akkor nem 400ezerért lesz megcsináltatva, csak így elsőre azért eljátszom hogy vannak jogaim

és bár én az eladóval vagyok ugye jogviszonyban, messze a ford sara, hogy egy 3 éves szekér elreped meg beázik. és hát nem sokáig kell kutatni a neten, hogy ezt típushibaként azonosítsuk. csak éppen gyári hivatalos elismerés nincs. addig meg visszahívás és ingyenes javítás se feltétlen.a ford 2 év garit ad a karosszériára meg a tömítésekre, plusz hármat motor, váltó, ilyesmikre. 10 évet ilyen átrozsdásodásra szoktak adni, arról meg még nincs szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Mazda topik
- Elden Ring
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Darabokban az xAI: a fél alapítócsapat lelépett
- További aktív témák...
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs