- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
A következetességet, a józan észt hiányolom. Mert ez olyan találgatós próbálgatós kísérletezgetős játéknak tűnik. Egyszer ez a jó, máskor az. De valójában egyik se.
Január óta nincs munkám, szóval ilyen pár hét alatt buktam ennyit téma nekem kicsit másképp néz ki. Igaz, nekem nincs gyerek, nekem max nagyanyámról kell gondoskodni, akit megint ugye elsők közt zártak be hermetikusan egy idősotthonba, ahol azóta százával mutattak ki fertőzötteket, amit a hermetikusan lezárt intézetbe csak mégis bevitt valaki, bár eddig ő megúszta.
Nem tud valaki egy jó állást ahol keveset kell dolgozni sok pénzért? Menjek politikusnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs