- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
volt nálunk céges COVID tesztmindenkit leszűrtek. nem volt túl kellemes, felnyúlt a csávó az agyamig....
ott megnyomott a pálcikával egy pontot, amitől kb. egyszerre lábadt könnybe a szemem, és lettem kurva taknyos... utána 2-3 másodpercig nem láttam, mint amikor csillagokat látsz
vett mintát a számból is, és közölte, hogy rossz nő lennék, mert nagyon erős a garat-reflexem vaze
nem akartam mondani neki, hogy kiszáradt szájjal mit vár?
merthogy előtte 3 órán át nem lehet inni, amit én reggel azért elég nehezen viselek...Ui. @Tildy: még nincs, de hamarosan lesz. AZ az igazság, hogy al kéne menni megnézni személyesen, és amúgy se szeretek shoppingolni, de így covid idején még annyi kedvem sincs hozzá, mint előtte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest