Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem kell túlspilázni, nekem valami ezer éves samsung van 24/7-es üzemben vagy 7-8 éve, már a második éve, volt már, hogy véletlenül teleraktam, többször is. Teszi a dolgát, ha meghal, akkor sincs semmi, csak a rendszer van rajta, rághostolom egy másikra az image-et. Rég kiszolgálta az idejét, de elpusztíthatatlan, pedig akkoriban is olcsó volt. Amúgy ezekből az első szezonos samsung evokból nekem sem halt meg még soha egy sem, pedig megy a családban pár. A legfiatalabb is több ötévesnél, szerintem, mert amit néhány éve utoljára vettem, az is már használt volt.
Nolfi: Nálunk a kutya lopkodta a paprikát (labrador-vizsla). Körülnézett, ha úgy látta, nem látja senki, egy ugrással bent volt a kertben (nem volt magas a kerítés, mert tudta, hogy tilos), óvatosan odatipegett, leszedett egy nagyobb paprikát, óvatosan ki, hopp, kerítés, majd jóízűen elfogyasztotta. Többször is rajtakaptuk, de nem volt szívem lebuktatni, vagy leszidni, annyira óvatos volt.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest