Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz fokukac #74089 üzenetére

nyilván ebben van bőven csúsztatás, de nekem lényegében egybefolyt az egész, ezért nevezem egy bulinak :D

szerda este munka után lementünk a nyaralómba ketten jóbarátommal, ott evés-ivás, pingpong, séta a parta, pár ital még, aztán hullafáradtan alvás.
    másnap 10kor kezdtük a napot pár sörrel, és szállingóztak a vadak a vérszagr :D így kb délután 2kor már mindenkinek jó volt a hangulat, pia, duma, pingpong. ezután lementünk strandra, lángos, pia, fürcsi, duma, hahotázás. 7kor föl a nyaralóba, bogrács, grill, pingpong, pia, lányok, aztán éjfél után le a partra a krimóba inni, dumálni, megszűnni létezni.
    másnap elszállingóztak a madárkák, bátyámmal maradtunk ketten körletet takarítani és józanodni, aztán délután megjöttek szüleim, és hajnal 2ig ment a családi traccsparti sok sörrel és pálinkával.
    innen szombat délben szabadultam, és dolgaimat elintézve délután 4re már bátyáméknál évente egyszer megrendezendő unokatesós találkozó volt, ahol grill, sör, pálinka, és hajnal 1ig activity.
    vasárnap már alig tudtam visszajönni pestre :DD

Új hozzászólás Aktív témák