Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Szoval az alap problema az, hogy nem vagyok koteles jobbra tartani akkor, ha magamtol egyebkent gyorsabban haladnek a belso savban, es turelmesen varok arra, hogy erre lehetoseg nyiljon.
Az, hogy ezt nem 70cm, hanem mondjuk 10m kovetesi tavolsaggal teszem, nem jogosit fel senkit arra, hogy megelozzon jobbrol, es beugorjon oda. Cserebe legalabb kifejezetten veszelyes. Na ezert nem engedtem be. Szerintem ha 5x nem engedik igy be, hatodszorra nem fogja megprobalni, es kicsit biztonsagosabb lett a vilag.
Az persze mas kerdes, hogy ha viszonylag tomott sor van a belso savban, akkor mennyi szellemi kepesseg (vagy annak hianya) kell ahhoz, hogy nekialljon az ember levillogni azt, aki ennek a vegen halad, es lathatoan szinten szeretne gyorsabban menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Synology NAS
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest