Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Szoval az alap problema az, hogy nem vagyok koteles jobbra tartani akkor, ha magamtol egyebkent gyorsabban haladnek a belso savban, es turelmesen varok arra, hogy erre lehetoseg nyiljon.
Az, hogy ezt nem 70cm, hanem mondjuk 10m kovetesi tavolsaggal teszem, nem jogosit fel senkit arra, hogy megelozzon jobbrol, es beugorjon oda. Cserebe legalabb kifejezetten veszelyes. Na ezert nem engedtem be. Szerintem ha 5x nem engedik igy be, hatodszorra nem fogja megprobalni, es kicsit biztonsagosabb lett a vilag.
Az persze mas kerdes, hogy ha viszonylag tomott sor van a belso savban, akkor mennyi szellemi kepesseg (vagy annak hianya) kell ahhoz, hogy nekialljon az ember levillogni azt, aki ennek a vegen halad, es lathatoan szinten szeretne gyorsabban menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 M4 Pro / 24GB / 1TB Újszerű, garanciás
- StarTech ST1000SPEX43 (TAA kompatibilis)
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest