Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Na ezert nem engedtem be.
Hat ez az, ezzel te is beallsz a sorba. Ertem, nem az elejere, a fokocsogok helyere, de akkor mar eldolt, hogy mi vagy, csak az arfolyamon vitatkozunk.Szerintem ha 5x nem engedik igy be, hatodszorra nem fogja megprobalni, es kicsit biztonsagosabb lett a vilag.
Ez teljesen biztosan tevedes. Aki hatodjara nem probalna meg, az elsore sem. Es nem azt ismerik fel belole, hogy ja, ezt nem kene, hanem azt, hogy aki nem enged be az mekkora paraszt (es reszben igazuk is van). Inkabb sokbol egy majd befekez eled, vagy megallit, es megprobal elverni, vagy rad figyel es nekimegy az elotte haladonak. Szoval pont ellenkezoleg, ettol veszelyesebb a vilag. Te is hozzateszel. Nem 100%-ban a te felelosseged, hanem csak mondjuk 10-20-ban, de az meg mindig tobb, mint ami a jo (0).akkor mennyi szellemi kepesseg (vagy annak hianya) kell ahhoz
Mennyi kell ahhoz, hogy a hulyeket nem provokaljuk, mikor biztonsagrol van szo?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tavaszi hardvernyitány
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest