- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork
üzenetére
...így jártál, Tildy kedves és megértő volt veled...

de ne vedd magadra... ez bárkivel megeshet

Ui. mi szombaton jártunk arra, é azt gondoltuk, hogy szombaton este 9 után nem lesz nagy dugó, elvgére még van egy nap a hétvégéből. Ebből az lett, hogy Fehérvártól Siófokig piros volt a google maps. szóval én el is mentem kerülőúton hazáig.
Amúgy nem is feltétlenül a forgalom, hanem a magyar honfitársaink vezetési stílusa és egymásra nem figyelése okozza ezeket a dugókat. Még ahol később 3 sáv volt, ott is alig haladtak, alig tartott bárki is jobbra, egymás között cikáztak össze vissza, egymás seggében.
Voltam tavaly Hollandiában, ott 100 volt az engedélyezett sebesség napközben az autópályán, és mit ad ISten, folyamatosan áramlott a forgalom Eindhoven és Amszterdam között, 2x4 sávon, egyenletes sebességgel, cikázás és vészfékezések nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest