- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork
üzenetére
...így jártál, Tildy kedves és megértő volt veled...

de ne vedd magadra... ez bárkivel megeshet

Ui. mi szombaton jártunk arra, é azt gondoltuk, hogy szombaton este 9 után nem lesz nagy dugó, elvgére még van egy nap a hétvégéből. Ebből az lett, hogy Fehérvártól Siófokig piros volt a google maps. szóval én el is mentem kerülőúton hazáig.
Amúgy nem is feltétlenül a forgalom, hanem a magyar honfitársaink vezetési stílusa és egymásra nem figyelése okozza ezeket a dugókat. Még ahol később 3 sáv volt, ott is alig haladtak, alig tartott bárki is jobbra, egymás között cikáztak össze vissza, egymás seggében.
Voltam tavaly Hollandiában, ott 100 volt az engedélyezett sebesség napközben az autópályán, és mit ad ISten, folyamatosan áramlott a forgalom Eindhoven és Amszterdam között, 2x4 sávon, egyenletes sebességgel, cikázás és vészfékezések nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest