Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Apartmantelep, hivatalosan 2*, [link]
3 emeleten 44 apartman egy tömbben L alakban. Kicsit már elavult, felújításra vár. Lefelé lépcsősen nagyobbak, az alsó erkélyek mindig kijjebb lógnak. Magyar utazási iroda az egyik teljes épületet bérli, itt csak magyarok vannak.
Mivel én hegyek(dombok) közt élek, a Mátrában laktak nagyszülők, engem a hegyvidék, az a stilus nem annyira vonz. Szeretem, de ezért nyaraláskor inkább a meleget, a meleg tengert kívánom, meg azt a félig már mediterrán, félig még kontinentális közeget ami itt van Isztrián. A tömeggel sincs ilyenkor bajom, az óvárosokban ez hozzátartozik nekem a szezonhoz, a zaj se tart örökké, sőt néha a füstöt is elviselem ilyenkor itt lent, csak a tartósan idegesitő dolgok zavarnak, főleg az, ami nélkül majdnem pont olyan mintha senki nem lenne. Most a 17 emberből valaki mindig dohányzik, ez így kellemetlen.
Egyébként a szezonkezdet a virus árnyékában pont azért volt kicsit fura, amolyan lehangoló, mert ilyen kihaltság csak nagyon szezon után szokott lenni. Előnye volt, hogy nem volt tele bagósokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy ruhás topik
- Tomato firmware
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest