Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Apartmantelep, hivatalosan 2*, [link]
3 emeleten 44 apartman egy tömbben L alakban. Kicsit már elavult, felújításra vár. Lefelé lépcsősen nagyobbak, az alsó erkélyek mindig kijjebb lógnak. Magyar utazási iroda az egyik teljes épületet bérli, itt csak magyarok vannak.
Mivel én hegyek(dombok) közt élek, a Mátrában laktak nagyszülők, engem a hegyvidék, az a stilus nem annyira vonz. Szeretem, de ezért nyaraláskor inkább a meleget, a meleg tengert kívánom, meg azt a félig már mediterrán, félig még kontinentális közeget ami itt van Isztrián. A tömeggel sincs ilyenkor bajom, az óvárosokban ez hozzátartozik nekem a szezonhoz, a zaj se tart örökké, sőt néha a füstöt is elviselem ilyenkor itt lent, csak a tartósan idegesitő dolgok zavarnak, főleg az, ami nélkül majdnem pont olyan mintha senki nem lenne. Most a 17 emberből valaki mindig dohányzik, ez így kellemetlen.
Egyébként a szezonkezdet a virus árnyékában pont azért volt kicsit fura, amolyan lehangoló, mert ilyen kihaltság csak nagyon szezon után szokott lenni. Előnye volt, hogy nem volt tele bagósokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- S22 Ultra 512/12
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest