Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Apartmantelep, hivatalosan 2*, [link]
3 emeleten 44 apartman egy tömbben L alakban. Kicsit már elavult, felújításra vár. Lefelé lépcsősen nagyobbak, az alsó erkélyek mindig kijjebb lógnak. Magyar utazási iroda az egyik teljes épületet bérli, itt csak magyarok vannak.
Mivel én hegyek(dombok) közt élek, a Mátrában laktak nagyszülők, engem a hegyvidék, az a stilus nem annyira vonz. Szeretem, de ezért nyaraláskor inkább a meleget, a meleg tengert kívánom, meg azt a félig már mediterrán, félig még kontinentális közeget ami itt van Isztrián. A tömeggel sincs ilyenkor bajom, az óvárosokban ez hozzátartozik nekem a szezonhoz, a zaj se tart örökké, sőt néha a füstöt is elviselem ilyenkor itt lent, csak a tartósan idegesitő dolgok zavarnak, főleg az, ami nélkül majdnem pont olyan mintha senki nem lenne. Most a 17 emberből valaki mindig dohányzik, ez így kellemetlen.
Egyébként a szezonkezdet a virus árnyékában pont azért volt kicsit fura, amolyan lehangoló, mert ilyen kihaltság csak nagyon szezon után szokott lenni. Előnye volt, hogy nem volt tele bagósokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest