Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Teljesen egyetértek. A zongoralakk monnyon le! A legdurvább, hogy autóban a mai napig nem képesek kihagyni semmiből. Konkrétan nem létezik autó a piacon, amiben nincs valahol egy darabka zongoralakk. Kéne erre valami vállalkozást csinálni, zongoralakk-eltüntető, vagy nem tudom...
Amúgy a politikai váltógazdaságnak az lenne a lényege, hogy azért nem mernek lopni, mert ha utána nem ők jönnek, akkor elő lesznek véve. Az egész ott hal meg, amikor sikerül összebútorozni, és megegyeznek, vagy amikor nem leválthatók. Az ellenzék alkalmatlansága egyébként megint egy kormányzati propaganda-szlogen, az igazság az, hogy a hazudozásban, lopásban borzasztó profik, a tényleges kormányzást ember nincs, aki náluk rosszabbul csinálná. Konkrétan a gyurcsányördög sem a kormányzásban volt rossz, hanem a narancspropagandával nem tudott mit kezdeni. Meg nem egy szimpatikus fiatalember, na, de hogy emberi kvalitásokban ezzel együtt is a csuti futballista fölé tornyosul, bár ő eleve csak egy olyan mezőnyben volt alternatíva, amiben még torgyán, és csurka is szerepelt. Nem is beszélve arról, hogy ő sem volt mindig ilyen, régebben egészen emberszabású gondolatai is voltak, aztán kormányra került, és elmúlt. Ami ennek az országnak most kéne, az egy politikai atombomba, de el nem tudom képzelni, hogy mi az, ami itt még robbanni tudna, ha o1g holnaptól vasárnaponként 12 szüzet kér reggelire, hogy megegye a veséjüket reggelire, akkor sem lenne semmi. Megkapná, kicsit menne a cikkezés itt-ott, hogy ez milyen már, mi megállapítanánk itt, hogy innét már nincs lejjebb (és tévednénk, mint mindig), aztán a következő választáson megkapnák a kétharmadot megint, mert úgysincs jobb.
Mondjuk nekem mindegy, én itt migráns vagyok, ott meg max turista.p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Headset választás
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Zsír HP Victus 16 Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -30% Ryzen 7 7840HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Iphone 13 128 gb Blue
- Szerver RAMok, plusz néhány desktop RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest