- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Valoban nem linux alapu, de megvan a legtobb linuxos szolgaltatas (ertelmes csomagkezelo, tisztesseges shell, posix komopatibilitas), ami ertheto okokbol hianyzik Windowsbol.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a linux alatti hardware tamogatas, foleg periferiak teren kb. ugy keszul, hogy "ha nem olyan hardware-ed van, amire gondoltunk, akkor igy jartal".
Ebbol kifolyolag desktopra/laptopra en tuti nem allnek neki szopni vele.Szerveren/nason nekem is debian/ubuntu fut, de vga, wifi, ujjlenyomat-olvaso, webcam, mikrofon, hang es hasonlo driverekkel biztos nem allnek neki szopni linux alatt. Szeretem a szep, fekete hajamat, ugyhogy ettol inkabb megkimelem magam.
Nezd meg TBS-t, aki sok eve Linux desktopot hasznal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest