- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
ez a politika meg az ahhoz kapcsolódó moderátori hozzáállás még mindig itt van....
Tegnap a revolutos topicban szóba került az MNB figyelmeztetése, aztán Matolcsy, meg, hogy ezek ugyanazok az emberek, akik bevezették a tranzakciós illetéket, a mérlegfőösszeg alapú bankadót, a pénzügyi rezsicsökkentést ( amit ugye nem a 'zemberekkel fizettetnek meg), és a 27%-os áfát, és hogy nem szeretik, hogy nem az ő felügyeletük alatt áramlik a pénz...
majd erről kialakult egy diskurzus...
(na jó, ezek részét én említettem meg, mert szerintem összefügg azzal, hogy a bankok drágák, meg a termékek is drágák, ezért revoluttal rendelnek az emberek kínából, továbbá a közéleti események mind hatnak ránk, és ezektől nem lehet elvonatkoztatni. Volt pár kulturálatlan dolog, én pl. Kancsinak mertem nevezni a géniuszt, amiért később bocsánatot kértem, valaki meg leírta, hogy f*szom, k@pják be, vagy valami ilyesmit. De amúgy semmi extra nem volt.).Mindegy. most nézem, hogy mára eltűnt vagy 30-40 hozzászólás (!), gyakorlatilag mind.
Szóval kb. ugyanott tartunk, ahol 2014-ben.
de arról jól el lehet vitatkozni, hogy megy-e a top-up. : )@Hollóvájjakiaszemem, ha nem leszek engedelmes! Hisz' ismersz, mindig az vagyok! Semmi mást nem tudok jobban elfogadni, mint az autoritást és a (hülye) szabályokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Formula-1
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest