- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Fúú, azt még én is néztem gyerekként a Szomszédok és a Dallas mellett.

Szóba került korábban a felesleges tárgyaktól megszabadulás - ti mit csináltok azokkal a dolgokkal, ami már nincs hasznotokra, viszont már nem is akarjátok kerülgetni, de amúgy működőképesek, ezért kidobni nem akarjátok?
Pl. van egy kb. 10 éves, 4 vagy 5 portos Gigabites switch-em. Anno kb. 10k-ért vettem, most szerintem érhet olyan 2-3k-t, de nekem évek óta a fiókban foglalja a helyet.
Ilyen kisértékű dolgokat nem szívesen hirdetek, mert az értük kapott pénz nagyon messze van annak az időnek az értékétől, ami elmegy a vevőkkel való kommunikációval, találkozó szervezésével, stb.
Ingyenesen nem akarom meghirdetni, mert akkor van egy rakás jelentkező, és ott is rengeteg időt el lehet pazarolni az átvétel szervezésével (illetve ha valakinek már odaígértem, akkor a többi érdeklődővel közölni, szintén időpazarlás).
Kidobni nem szeretném, mert működik, ezért felesleges szemét generálás lenne csak.
Arra gondoltam még, hogy esetleg több dolgot összeszedek és egyben meghirdetni, csak itt vannak egymáshoz elég lazán kapcsolódó dolgok, pl. kézikonzol szivargyújtós töltője, kézikonzol külső ház, Gamecube játék, a fent említett switch, elemtöltő,régi mobil és még kismillió 'kacat' - kérdés, hogy van-e értelme egyben felrakni valamilyen diszkont áron a hirdetési oldalra, ilyenek szokták érdekelni az embereket?
Illetve azon gondolkoztam, hogy olyan szolgáltatást vajon nem kínál egyik oldal sem, hogy mintegy bizományiban ő árulná a felesleges cuccaidat? Pl. ezeket a 'kacatokat' összegyűjteném, elvinném x helyre, y illető mondjuk egy 10-40%-ért az árból pedig foglalkozna az eladásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 10 millió fölött a NieR:Automata, a Square Enix pedig folytatást sejtet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Tanks - MMO
- Death Stranding (PC)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest