Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz NoLF #66244 üzenetére

Fúú, azt még én is néztem gyerekként a Szomszédok és a Dallas mellett. :))

Szóba került korábban a felesleges tárgyaktól megszabadulás - ti mit csináltok azokkal a dolgokkal, ami már nincs hasznotokra, viszont már nem is akarjátok kerülgetni, de amúgy működőképesek, ezért kidobni nem akarjátok?
    Pl. van egy kb. 10 éves, 4 vagy 5 portos Gigabites switch-em. Anno kb. 10k-ért vettem, most szerintem érhet olyan 2-3k-t, de nekem évek óta a fiókban foglalja a helyet.
    Ilyen kisértékű dolgokat nem szívesen hirdetek, mert az értük kapott pénz nagyon messze van annak az időnek az értékétől, ami elmegy a vevőkkel való kommunikációval, találkozó szervezésével, stb.
    Ingyenesen nem akarom meghirdetni, mert akkor van egy rakás jelentkező, és ott is rengeteg időt el lehet pazarolni az átvétel szervezésével (illetve ha valakinek már odaígértem, akkor a többi érdeklődővel közölni, szintén időpazarlás).
    Kidobni nem szeretném, mert működik, ezért felesleges szemét generálás lenne csak.
    Arra gondoltam még, hogy esetleg több dolgot összeszedek és egyben meghirdetni, csak itt vannak egymáshoz elég lazán kapcsolódó dolgok, pl. kézikonzol szivargyújtós töltője, kézikonzol külső ház, Gamecube játék, a fent említett switch, elemtöltő,régi mobil és még kismillió 'kacat' - kérdés, hogy van-e értelme egyben felrakni valamilyen diszkont áron a hirdetési oldalra, ilyenek szokták érdekelni az embereket?
    Illetve azon gondolkoztam, hogy olyan szolgáltatást vajon nem kínál egyik oldal sem, hogy mintegy bizományiban ő árulná a felesleges cuccaidat? Pl. ezeket a 'kacatokat' összegyűjteném, elvinném x helyre, y illető mondjuk egy 10-40%-ért az árból pedig foglalkozna az eladásával.

Új hozzászólás Aktív témák