Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Fúú, azt még én is néztem gyerekként a Szomszédok és a Dallas mellett.

Szóba került korábban a felesleges tárgyaktól megszabadulás - ti mit csináltok azokkal a dolgokkal, ami már nincs hasznotokra, viszont már nem is akarjátok kerülgetni, de amúgy működőképesek, ezért kidobni nem akarjátok?
Pl. van egy kb. 10 éves, 4 vagy 5 portos Gigabites switch-em. Anno kb. 10k-ért vettem, most szerintem érhet olyan 2-3k-t, de nekem évek óta a fiókban foglalja a helyet.
Ilyen kisértékű dolgokat nem szívesen hirdetek, mert az értük kapott pénz nagyon messze van annak az időnek az értékétől, ami elmegy a vevőkkel való kommunikációval, találkozó szervezésével, stb.
Ingyenesen nem akarom meghirdetni, mert akkor van egy rakás jelentkező, és ott is rengeteg időt el lehet pazarolni az átvétel szervezésével (illetve ha valakinek már odaígértem, akkor a többi érdeklődővel közölni, szintén időpazarlás).
Kidobni nem szeretném, mert működik, ezért felesleges szemét generálás lenne csak.
Arra gondoltam még, hogy esetleg több dolgot összeszedek és egyben meghirdetni, csak itt vannak egymáshoz elég lazán kapcsolódó dolgok, pl. kézikonzol szivargyújtós töltője, kézikonzol külső ház, Gamecube játék, a fent említett switch, elemtöltő,régi mobil és még kismillió 'kacat' - kérdés, hogy van-e értelme egyben felrakni valamilyen diszkont áron a hirdetési oldalra, ilyenek szokták érdekelni az embereket?
Illetve azon gondolkoztam, hogy olyan szolgáltatást vajon nem kínál egyik oldal sem, hogy mintegy bizományiban ő árulná a felesleges cuccaidat? Pl. ezeket a 'kacatokat' összegyűjteném, elvinném x helyre, y illető mondjuk egy 10-40%-ért az árból pedig foglalkozna az eladásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest