Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• A piac meg ilyen, hogy ha ő 160-ért adja, azt amit más 140-ért, akkor miért is kell neki fennmaradni? Én is most Bp-ről rendeltem egy Radeon RX570, mert konkrétan az egyik legnagyobb helyi cégnél, ami ráadásul a hardverboltot az oktatás mellett csak hobbiból tartja, többért lehet az RX550-et kapni. De a többi sem áll túl jól. Ez ilyen. Engem nem érdekel az ő fennmaradása, ha az a zsebemre megy.

Ez ertheto, de a masik oldalt is latni kell, mert ha o nem tud fenn maradni, nem lesz penze, amit elkoltson a masik helyi vallalkozasnal, aki szinten nem marad fent es ez begyuruzik hozzad is.

Persze realitasok talajan erdemes maradni. En pl. gumit vettem az automra egy honapja. A netrol 50-ert tudtam megvenni darabjat. Ugy voltam vele, hogy ha a helyi gumisom 55-ert meghozza, megveszem nala es fel is szereltetem. 65-ert hozta volna. Igy netrol rendeltem meg es az atveteli ponton rakattam fel.

Igy a gumis elesett kb. 30 ezer forint haszontol, en meg fogtam hozza kepest 60-at. Vagy 20-at, ha a teoretikus 55-os arral szamolok.

Új hozzászólás Aktív témák