Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
A szegény boci panaszai (írta Donászi Magda verse)
Szabin voltam, nem vagyok hulla fáradt, a gyerekek is korán feküdtek, a sötétedésre se kell már 10-ig várni, hideg sincs, szél sincs, se eső, se felhő. Hát beöltöztem, kipakoltam és összeraktam a kis távcsövemet, hogy meglesem a Marsot, a Szaturnuszt, pár "nyári" gömbhalmazt meg galaxist.
A Szaturnusszal kezdtem. És azzal is fejeztem be. Mert a 200 méterre lévő szájbaQrt labdarugdosó pályán felQrták a hetvenmillió wattos reflektorokat, mert mint kiderült "a foci éjszakája" című rendkívül nívós (muhaha) sport(?) rendezvény van. Kábé környező 3 falu meg utána rég elfeledett (értsd sosem ismert) öregfiúk futkosnak a kísértetek órájába nyúlóan, ahelyett hogy beinnának valahol, aztán bucira vernék egymást egy széklábbal. Olyan világos van az udvarban, hogy lámpa nélkül lehet zöld zizi-kereső versenyt tartani a fűben.
Kellett ez a stadion ide a házak közé nagyon. (nem, nem Felcsút) Legközelebb arra szavazok, aki temetőt csinál a stadionokból. Akkor sípszó, meg hujjogás se lenne. Ezt speciel el lehet lesni Boszniától...Ma sem lettem fodballrajongó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest