Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hónapja voltunk Bukarestben munkaügyben, és egy lakást béreltünk a booking.com-on.
Hazajöttünk, értékeltem.
Most vettem észre, hogy a bérbeadó nehezményezte, hogy csak 9,6 pontot adtam neki a bookingon, és oda mertem írni, hogy kevés a konnektor (nem tudja mire gondolok - bazzeg, a folyosón volt a telefon a földön, mert csak ott volt konnektor), és hogy nekem furcsa volt az illatosítók túlzott használata (majd megfulladtam, míg ki nem kapcsoltam), illetve az a kék fertőtlenítő trutymó, ami a wc-be folyt be egy kis tartályból konstans. Nem érti, mi ezzel a bajom, hiszen a tisztaság az első. Hát szerintem pedig ocsmány... Bár lehet, hogy ez a balkáni sztenderd...
Mit csináljak az ilyennel, de komolyan?
Amúgy nem volt rossz apartman, és ennyi pontot tán még sosem adtam szállásnak az elmúlt 12 évben, de akkor is....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest