- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hónapja voltunk Bukarestben munkaügyben, és egy lakást béreltünk a booking.com-on.
Hazajöttünk, értékeltem.
Most vettem észre, hogy a bérbeadó nehezményezte, hogy csak 9,6 pontot adtam neki a bookingon, és oda mertem írni, hogy kevés a konnektor (nem tudja mire gondolok - bazzeg, a folyosón volt a telefon a földön, mert csak ott volt konnektor), és hogy nekem furcsa volt az illatosítók túlzott használata (majd megfulladtam, míg ki nem kapcsoltam), illetve az a kék fertőtlenítő trutymó, ami a wc-be folyt be egy kis tartályból konstans. Nem érti, mi ezzel a bajom, hiszen a tisztaság az első. Hát szerintem pedig ocsmány... Bár lehet, hogy ez a balkáni sztenderd...
Mit csináljak az ilyennel, de komolyan?
Amúgy nem volt rossz apartman, és ennyi pontot tán még sosem adtam szállásnak az elmúlt 12 évben, de akkor is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest