Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hónapja voltunk Bukarestben munkaügyben, és egy lakást béreltünk a booking.com-on.
Hazajöttünk, értékeltem.
Most vettem észre, hogy a bérbeadó nehezményezte, hogy csak 9,6 pontot adtam neki a bookingon, és oda mertem írni, hogy kevés a konnektor (nem tudja mire gondolok - bazzeg, a folyosón volt a telefon a földön, mert csak ott volt konnektor), és hogy nekem furcsa volt az illatosítók túlzott használata (majd megfulladtam, míg ki nem kapcsoltam), illetve az a kék fertőtlenítő trutymó, ami a wc-be folyt be egy kis tartályból konstans. Nem érti, mi ezzel a bajom, hiszen a tisztaság az első. Hát szerintem pedig ocsmány... Bár lehet, hogy ez a balkáni sztenderd...
Mit csináljak az ilyennel, de komolyan?
Amúgy nem volt rossz apartman, és ennyi pontot tán még sosem adtam szállásnak az elmúlt 12 évben, de akkor is....
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubuntu Linux
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest