Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy hónapja voltunk Bukarestben munkaügyben, és egy lakást béreltünk a booking.com-on.
Hazajöttünk, értékeltem.
Most vettem észre, hogy a bérbeadó nehezményezte, hogy csak 9,6 pontot adtam neki a bookingon, és oda mertem írni, hogy kevés a konnektor (nem tudja mire gondolok - bazzeg, a folyosón volt a telefon a földön, mert csak ott volt konnektor), és hogy nekem furcsa volt az illatosítók túlzott használata (majd megfulladtam, míg ki nem kapcsoltam), illetve az a kék fertőtlenítő trutymó, ami a wc-be folyt be egy kis tartályból konstans. Nem érti, mi ezzel a bajom, hiszen a tisztaság az első. Hát szerintem pedig ocsmány... Bár lehet, hogy ez a balkáni sztenderd...
Mit csináljak az ilyennel, de komolyan?
Amúgy nem volt rossz apartman, és ennyi pontot tán még sosem adtam szállásnak az elmúlt 12 évben, de akkor is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest