Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Noszóval. Jártam Dalmáciában, kétszer vagy háromszor, nem mondom, hogy csúnya, vagy rossz, de nekem nem tetszik jobban, mint Isztria. Nagyon maximum az időjárásba tudnák belekötni, hogy nagyobb eséllyel nem éri annyi eső, mint az északibb részeket, de az nem mindig elég. A táj, a növényzet erősen déliesebb, érdekesebb, de alapvetően ez sem feltétlenül mérvadó. Leginkább azt mondanám, hogy ami nem lombos fa, az szikkadt bozótos. De ezeken nem veszünk össze.
A pályadíj nekem is szúrja a szemem, de pont azért szakítanak vele, mert nagyon macera kikerülni. Amúgy meg a nyugati pénztárcának szerintem ez sem tétel.Viszont azt mondd meg, hogy ha áprilisban 27-29 fok volt, kb. 25-30%-os relatív páratartalom, most szintén 27-29 fok van, de 60-65%-os páratartalom, akkor azonos aktivitás, tevékenység (egy helyben ülés, séta), és azonos energiabevitel (normál étkezések) mellett hogyhogy most mindenki csatakosra van izzadva, és tonnaszám issza a vizet, áprilisban meg senki? Ráadásul áprilisban tiszta felhőtlen napsütés volt, most meg időnként felhős az ég.
Abból indultunk ugye ki, hogy a páratartalom nem, csak a hőmérséklet és az aktivitás befolyásolja az izzadást. Én azt állítottam, hogy a páratartalom is, de most várom hogy az emberek 99%-a miért működik az elméleteddel ellentétesen?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Videó stream letöltése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)