- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Azert az jol latszik, hogy az indexes, 444-es propaganda is legalabb olyan hatekonyan mukodik, mint a kormany sorosozos, migransozos agymenese. Szerintem nem lesz itt apokalipszis, valoszinuleg ugyanazt a fegyelmezett koltsegvetesi poltikat fogjak tartani, mint eddig. Ahol lehet, szoban nekimennek az Unionak, de mikor igazan kell majd, akkor lefekszenek majd. A legnagyobb gond szerintem a lenyulas, stadionok helyett egeszsegugyet es oktatast kellene fejleszteni, de abbol nem lehet annyit lopni. Csak hat a most legnagyobb balos erokent felvonult partok mar bizonyitottak, hogy a lopasban ok is nagyon ott vannak, de az o idejukben meg a volgyhidak es alagutak voltak menok.
Nincs hiteles alternativa az ellenzeki oldalon, es nem is tudom, hogy mikeppen fog tudni kialakulni. Addig meg nem fogjak levaltani a fideszt, mert az emberek jelentos resze jobban el, es eleg gyakran elkovetnek egy-egy terrortamadast nyugat-europaban, hogy a sorosozas hatasos lehessen, abban meg szerintem egy teljesen alomvilagban elo ember sem bizhat, hogy Gyurcsanyt vagy az MSZP-t meg egyszer gyozelemig visznek, ok mar reges reg csontvazak es azok is kell maradjanak.
Szerintem gazdasagi valsag fog kelleni a kormanyvaltashoz. De meg akkor is ott lesz a kerdes, hogy ki a fenet szavazzon meg a lakossag helyettuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs