Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szőröscica

addikt

Azert az jol latszik, hogy az indexes, 444-es propaganda is legalabb olyan hatekonyan mukodik, mint a kormany sorosozos, migransozos agymenese. Szerintem nem lesz itt apokalipszis, valoszinuleg ugyanazt a fegyelmezett koltsegvetesi poltikat fogjak tartani, mint eddig. Ahol lehet, szoban nekimennek az Unionak, de mikor igazan kell majd, akkor lefekszenek majd. A legnagyobb gond szerintem a lenyulas, stadionok helyett egeszsegugyet es oktatast kellene fejleszteni, de abbol nem lehet annyit lopni. Csak hat a most legnagyobb balos erokent felvonult partok mar bizonyitottak, hogy a lopasban ok is nagyon ott vannak, de az o idejukben meg a volgyhidak es alagutak voltak menok.

Nincs hiteles alternativa az ellenzeki oldalon, es nem is tudom, hogy mikeppen fog tudni kialakulni. Addig meg nem fogjak levaltani a fideszt, mert az emberek jelentos resze jobban el, es eleg gyakran elkovetnek egy-egy terrortamadast nyugat-europaban, hogy a sorosozas hatasos lehessen, abban meg szerintem egy teljesen alomvilagban elo ember sem bizhat, hogy Gyurcsanyt vagy az MSZP-t meg egyszer gyozelemig visznek, ok mar reges reg csontvazak es azok is kell maradjanak.

Szerintem gazdasagi valsag fog kelleni a kormanyvaltashoz. De meg akkor is ott lesz a kerdes, hogy ki a fenet szavazzon meg a lakossag helyettuk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés