Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Inkább az a szomorú, hogy a 10-15k sokaknak a fizetésének akár kétszámjegyű százaléka is lehet. Amúgy meg nem tudom, hogy ennyiért csak a terembérlet jár, vagy edző/edzésterv, illetve annak figyelemmel követése, valamint rendszeres átdolgozása is beletartozik-e. Ugyancsak nem mindegy, hogy hogyan van felszerelve a terem (várni kell-e az eszközökre, gépekre), meg hogy milyen az ügyfélkör (én pl rendszeresen a helyi nyugdíjasklubbal jártam, pont akkor volt ideális az edzésidő, mint nekik, a jelenlétemmel kb meg sem bírtam mozdítani az átlagéletkor értékét).
Én mindenesetre 2 év után meguntam, amúgy is volt itthon pár eszköz már, vettem még pár dolgot kb kéthavi terembérletből, azóta itthon edzek. Futni meg amúgy us szívesebben megyek már ki, akármilyen idő van, talán ha kétszer fordult meg ezen a télen a fejemben, hogy jobb lenne a jó meleg teremben, futópadon szaladgálni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen routert?
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest