Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Tekintve, hogy én még új vagyok a témában, így nem szinten tartani kellett a felszerelést, hanem elsőre beszerezni, azért átérzem a dolgot. Különösen, hogy ketten csináljuk. Egy maraton nevezési díja 80-100 eur, és azt mindkettőnknek kell fizetni. Vesz az ember egy pulzusmérős-gps-es órát, az sem két fillér, és abból sem árt kettő. Még akkor is komoly összeg, ha mindent akciókban, outletben, amazon warehouse dealben veszel. Cipőre pl 80 eur volt a legtöbb, amit egy párért kiadtam, de az pont az említett Nike Pega volt, ami még 950 km fölött is jól szolgál. Már megvan az utódja, itt alszik az ágy alatt bedobozolva két pár bontatlanul a következő szezonra, ezeket sikerült darabját 55 eur-ért megcsípni. Átlagban amúgy olyan 40-50 eur között szoktam tudni cipőt venni, mondjuk ebben benne van, hogy csak azt veszem, ami akciós, a színe nemigen érdekel. Technikai pólót szerencsére sok helyen adnak versenyen, a saját csapatlogósat meg megveszi az ember. Naciból kevesebb is elég, meleg felsők viszont nem olcsók, ahogy a jó aláöltözők sem, viszont megfizethetetlen, hogy 0 fok körül két téteg ruha melegen tart. Széldzsekit sikerült Nike-t elcsípnem 30 eur-ért, egy jó esőkabát kéne még nagyon, de azok horribilis áron vannak. Amit én pénzkidobásnak érzek, azok pont az okcsó, rossz minőségű, elszabott, vacak anyagú cuccok, amiket eleinte megvettem, merthogy úgyis kezdő vagyok, jó lesz ez. Megnyúlik, kidörzsöl, kényelmetlen, megáll benne az izzadtság, rossz a fazon, elszálazódik, kifeslik, csúnya, egyszerűen rossz érzés felvenni. Szerencsére ezekből mostanra ki is fogytam (xl-es méretben kezdtem, most már csak némelyik pólóm L-es, de azok mind szűk fazonok, minden más M).
A gond amúgy az egésszel akkor van, ha valak erején felül költekezik - a befizetetlen villanyszámla mellé részletre vett lapostévék országában szerintem ezt nem nagyon kell részleteznem.
Ezen kívül mindenki arra költse a pénzét, amitől jól érzi magát. Szerintem a sport még ezek közül is az egyik legjobb befektetés, már amennyiben az élvezeti értéke mellett még tényleg fittebb, egészségesebb leszel tőle.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Macska topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Metal topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest