Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Najah, de egy kezdő nyilván nem ugyanazokkal a gyakorlat(variáci)okkal (vay súlyokkal) kezd, mint amit te csinálsz. Mint ahogy én sem 3-5 km-eket futok egy alkalommal, mint az, aki most kezd futni. Egy rendes futóedzésem órás időtartam fölött kezdődik, jó esetben legalább másfél óra, amiben már tempó, vagy fokozó is lehet egy kevés, a heti egy hosszú futás meg minimum 2 óra. Ez már nyilván fogyaszt is (cserébe állandóan farkaséhes vagyok), viszont egy kezdő ezt egy alkalommal sem fogja bírni, nemhogy hetente 4-6x. Lehet persze variálni belesétálásokkal, lassabb tempóval, vagy akár pihenőkkel, ez kb ugyanaz, mint könnyített verzióban végezni a saját testsúlyos gyakorlatokat. Nincs ezzel semmi haj, mindenki így indul, csak eleinte ez nyilván nem hatékony. Aztán bizonyis szinten már igen: nézz meg egy maratonistát/ultrafutót, csont és bőr mind, olyan mennyiséget futnak, semmi nem marad meg rajtuk. De ehhez már nem elég 1-2 év, meg a heti 4-6 edzés sem.
Amúgy meg ha sikerül energiadeficitet elérni, akkor nyilván fogy a delikvens. Hogy ez futással jön össze, gyúrással, húzódzkodással, vagy egyszerűen nem eszik, az mindegy, csak az nem mindegy, hogy melyik mennyire hatékony, vagy egészséges.
Emvy: Ez a része nekem sosem tiszta, de mivel a testsúlycsökkentést csak járulékos célként tűztem ki, és elsősorban fittebb, egészségesebb szerettem volna lenni, annyira nem is foglalkoztam vele.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- ASUS notebook topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest