Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

Hát ugye az alkoholizmus nem mennyiség függő, szóval lehet hogy a felnőtt lakosság meghatározó részével egyetemben én is alkoholista vagyok szakmai megfogalmazásból.
    De nincs rendszeresség, mert van hogy napokig se, aztán van mikor este a tévé előtt 2, nagyritkán 3 is.
    Vagy a már említett "na ma már nem vezetek, hazaértem, lelökök egyet" kategória.

Szóval inkább a sör üdítő, szomjoltó hatása hiányzik azt hiszem. Ha alkohol kellene, akkor ott a pincében pár ezer liter bor. De az nem üdít úgy. Vagy a fröccs igen, de azt csak hőségben inkább, meg fehérből. Most meg az még nincs kész. Csak a vörösből lehetne lopni.

Egyszómintszáz: ma hiányzott egy dobozos, jól esett volna.

ps.: az alkoholmentes javaslatod nálam nem nyerő, egyszerűen nem ízlik. Alkoholmentes búza kellene, annak jó íze van, de az meg drága.

Iszok is mindjárt egyet az egészségedre:

A 6x0,33-as csomag 4 EUR alatt szokott lenni az általunk rendszeresen látogatott kiskereskedelmi egységekben, szóval átszámolva olyan 200 HUF körül jön ki egy kis üveg. Ennél olcsóbb sört úgysem lennék hajlandó meginni, szóval ez tök ok. No meg errefelé vásárlóerőparitáson ez kicsit más ár.

p

Új hozzászólás Aktív témák