Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én sem igazán érzem soha hogy problémát okozna. A lakásban lévő órák kétharmada már magától átáll, a maradékból kettőnél csak 1-1 kattintás, és talán ha 1 van amit tekergetni kell. Ezt vasárnap ébredés után 10 perccel már letudtam.
Szóval nem értem én sem melyik része a gond. Ha az ember 24 óráját meghatározza a pontos idő, akkor esetleg el tudom képzelni, de azért ez elég ritka. Vasárnap reggel felkelek, akkor amikor jól esik, teljesen mindegy hány óra van. De ez hacsak nincs valami konkrét program, lehet reggel 8, de volt már hogy 10-re aludtam ki magam. Az olyankor sose függ óraállítástól. Vasránap este meg legfekszem akkor, amikor az óra azt mutatja, hogy le kéne feküdnöm ahhoz, hogy másnap adott időre menjek munkába. Hétfőn reggel meg felkelek akkor amikor csörög az óra.
Ettől függetlenül én sem hiányolnám ha megszűnne, de messze nem okoz ekkora gondot mint ahogy látom a többségnek igen.Nekem olyanok okoznak inkább problémát, mint a fos időjárás miatti egész napos fejfájás és szédülés (a légnyomásváltozás kimagaslóan nagy volt) az emiatt kialakuló torokfájás és köhögés, haláleset a családban, más családi problémák, munkahelyi nehézségek, stb.
Óraállítás...szeretném ha ez lenne a legnagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Milyen széket vegyek?
- Filmvilág
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest