Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Szerintem en majd tudom, hogy mi erdekel, es hogy mi alapjan hozok donteseket.
Lehet, hogy kicsinyes, valahol megis erdekel, hogy a szolgaltatas amit igenybeveszek 20% vagy 90% profitot tartalmaz, es hogy ez ki zsebebe vandorol. De az is lehet, hogy csak nem erdekel elegge a kuzdosport meg ez a cirkusz korulotte, es nem en vagyok a celcsoport.
Az is egy teljesitmeny persze - az _en_ skalamon kicsivel a drogdilerek teljesitmenye fele lonem be -, hogy sikerult ennyire felhypeolni a kuzdelmet, hogy ugy fizettek az emberek a 100$-okat, mintha az eletuk mulna rajta, de en nem errol a teljesitmenyrol beszeltem, hanem a sporthoz kothetorol, es akkor visszatertunk az eredeti kerdesedhez, hogy mitol ekkora nagy szam egy ilyen meccs, hogy ekkora bevetelt general. Nem nagy szam, a bunyo max kozepes volt, megis sikerult "behulyiteni" embereket, hogy szokatlanul nagy (oh mar majdnem aranytalanult irtam) osszeget fizessenek akarcsak egy kozvetitesert. Azt a kepet festettek elozetesen a meccsrol, hogy barmi keresnivaloja van az mma-snak, holott profik 1% eselyt adtak neki.
Raadasul szerintem tulsagosan is minden a forgatokonyv szerint tortent a meccsen, ez egy mindenkinek tok oke eredmeny lett, es ment a vallveregetes utana rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Arany János - Kapcsos könyv
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, hogy kicsinyes, valahol megis erdekel, hogy a szolgaltatas amit igenybeveszek 20% vagy 90% profitot tartalmaz, es hogy ez ki zsebebe vandorol. De az is lehet, hogy csak nem erdekel elegge a kuzdosport meg ez a cirkusz korulotte, es nem en vagyok a celcsoport.