Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
Szerintem en majd tudom, hogy mi erdekel, es hogy mi alapjan hozok donteseket.

Persze, en meg megfikazom
. Pl. nekem tovabbra is fura a profittartalom alapjan probalni kifogast keresni, mikor csak siman nem erdekel. A drogdileres parhuzammal fogast keresni meg mar teljesen gaz. Ez csak sima showbusiness szerintem, nekem sokkal inkabb pl. szigethez hasonlit, sot, az igazabol gazabb, hogy mar program nelkul is aruljak a jegyet. De az biztos, hogy boxnal senki nem kerul olyan fuggo helyzetbe, hogy mar az anyjat is eladja, szoval nem all meg a parhuzam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Asus VivoBook S16 Snapdragon X 16GB RAM 1TB SSD 16
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- Cambridge Audio Arctic ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Audio Note AN-C vörös ic sztereó kábel 1 m hosszban
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Pl. nekem tovabbra is fura a profittartalom alapjan probalni kifogast keresni, mikor csak siman nem erdekel. A drogdileres parhuzammal fogast keresni meg mar teljesen gaz. Ez csak sima showbusiness szerintem, nekem sokkal inkabb pl. szigethez hasonlit, sot, az igazabol gazabb, hogy mar program nelkul is aruljak a jegyet. De az biztos, hogy boxnal senki nem kerul olyan fuggo helyzetbe, hogy mar az anyjat is eladja, szoval nem all meg a parhuzam.