- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Sajnos az autoimmun betegségek kéz a kézben járnak, milyen fura, sok cukros pajzsmirigy alulmukodeses is, pont az egyik tünete a pajzsmirigy alulmukodesnek, hogy elhizik az ember, hirtelen sokat szed fel magára. És akkor még arról nem is szóltam, hogy nálam emiatt nem tudjak eldonteni, lada (latens autoimmun diabetes) vagy type 2 a diabéteszem típusa. Apum részéről elég komoly genetikai örökség is van. Apum, apum testvére, nagyim is cukros volt, és én is az lettem.
Szóval csak annyit akartam mondani nem feltétlenül az elhizas okozza a cukorbetegset, főleg hogy rengeteg IR-es beteg tok vékony, holott az inzulinrezisztencia kb a type2 eloszobaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Assetto Corsa EVO
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Warships
- További aktív témák...
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs