Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Az az igazsag, hogy az orszag mocskosul ellene van annak, hogy kisgyerekkel legyel, ugye alapbol 9 ho a maternity, nem 3 ev ( mindent osszeadva) , 9 ho utan semmi bevetele az otthonmaradt szulonek, ha nem megy el dolgozni. Ha meg elmegy, akkor meg bebiszitter/nanny/childminder/nursery, stb... Tehat vagy otthon maradsz, es elsz egy fizubol, ami meg 5 eve siman elment, gyerekkel mar nem annyira, foleg , hogy azota majd duplaannyi a lakhatas. Vagy ha meg elmesz, akkor meg elmegy a penz a gyerekfelvigyazora.
Persze, gyerek nelkul sokkal konnyebb lenne, de en mar nem kuldom oda vissza, amugyis akkora arc, imadom, el nem tudnam mar nelkule kepzelni az eletunk

Egyebkent tenyleg nem ertem, miert esik jol egyeseknek egy jo nagyot beletaposni a masikba. Eleg sz.r volt az elmult egy evem, mind szakmailag, mind lelkileg, tenyleg jo meg egyet belerugni a masikba? ( ez nem neked, hanem joamilestonenak szol, de ugyis tudod
). Nem kivanom senkinek, hogy fel ev alatt ket magzatot veszitsen el, egyiket ebbol majdnem felidosen, kezeljek maternityrol visszajove ugy, hogy o, te ugyis mindenhez ertesz, lesz.rjuk hogy kikkel dolgoztal egyutt, mihez ertesz, majd mi beosztunk ide oda, es emelett meg maradjon is az embe viz felszinen ugy, hogy kozben meg allast is tudjon valtani. De nem, az nem sikersztori, ha valaki mindezt egyszerre eli at, es nem sullyed el. De pont a betegsegek meg egyebek miatt a "kormere nez" a penznek. Ne haragudj joemilestonne, erre nem tudok mit mondani, ha ilyened van, inkabb tartsd meg magadnak, mert nem vagyok kivancsi arra, hogy valaki ebben merje a sikeremet. Nem te fogod megmodnani, siker-e vagy sem. Ahonnet meg jottem, onnet nezve , koszonom, igy is tobbet ertem el, mint sokan masok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Nem kivanom senkinek, hogy fel ev alatt ket magzatot veszitsen el, egyiket ebbol majdnem felidosen, kezeljek maternityrol visszajove ugy, hogy o, te ugyis mindenhez ertesz, lesz.rjuk hogy kikkel dolgoztal egyutt, mihez ertesz, majd mi beosztunk ide oda, es emelett meg maradjon is az embe viz felszinen ugy, hogy kozben meg allast is tudjon valtani. De nem, az nem sikersztori, ha valaki mindezt egyszerre eli at, es nem sullyed el. De pont a betegsegek meg egyebek miatt a "kormere nez" a penznek. Ne haragudj joemilestonne, erre nem tudok mit mondani, ha ilyened van, inkabb tartsd meg magadnak, mert nem vagyok kivancsi arra, hogy valaki ebben merje a sikeremet. Nem te fogod megmodnani, siker-e vagy sem. Ahonnet meg jottem, onnet nezve , koszonom, igy is tobbet ertem el, mint sokan masok.