Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    félisten

    válasz fokukac #57886 üzenetére

    Ú, tényleg kihullott a droid a használatból, a négyéves (vagy öt?) Nexus 7-em érintőkijelzője sajnos úgy tűnik, megadta magát. :( Nem fogom pótolni, csak jútúbozásra volt már a végén használva, és a töltőcsatlakozója is haldoklott, ami ugye klasszikus mikroUSB-betegség, komplett iparág szakosodott a csatlakozócserére. :( Mondjuk ezt áthidaltam már korábban egy vezeték nélküli töltővel. Hihetetlen cucc volt egyébként, azóta nyilván lett ennél potensebb hardver, de még mindig mindent tükörsimán vitt, amire eszembe jutott használni, a fent említetteken felül ami még folyamatos szívás volt vele, az a videófájlok lejátszása, hiába használtam bármilyen lejátszót, vagy kodeket, mindig volt valami videófájl, aminek nem volt hangja... Ezzel együtt is a legjobb tablet, ami valaha a kezem ügyébe került, pedig volt iPadem (alig használtan szabadultam meg tőle fél év után), és Win8-as tabletem is (ezen csak azért nem buktam sokat, amikor egy év után eladtam, mert eleve borzasztóan olcsón sikerült venni).

    Az alma rengeteg szempontból egy fos, reggelig tudnám sorolni, hogy mit utálok benne (a fájlszinkronizáció, illetve fájlkezelés a legnagyobb hiányossága egyébként, ami alaposan túlnő minden egyéb bosszúságon), de telefonként messze a legjobb, leghasználhatóbb rendszer, amit valaha használtam. WinMobile-ra egy nagyon rövid kitérőt tettem, még valamikor a Lumia 820 környékén, de nem sikerült megszoknom.

    Droid meg azért nem jön szóba váltás szempontjából, mert a használható készülékeik az azonos kategóriás almás cuccok árait verdesik már, így meg minek szórakozzak ilyesmivel? Hol vannak már a régi szép idők, amikor ár/teljesítmény mutatóban a Nexus mindent vert, ami a piacra került? :(

    Problémamegoldásban meg végső soron ugyanoda jutottál, mint én, "A wifi szerintem be van akadva. A készenlét trükkös, ha rossz a térerő, vagy állandóan váltogat a cellák / hullámsávok / 2G/3G/4G között, akkor sokkal jobban tud merülni.", szóval ne kukacoskodj ( :DDD ), mert pontosan ugyanoda jutottál, mint én.

    A különbség annyi, hogy én mind a két rendszernek látom az előnyeit, és a hátrányait is, és nem érzelmi, hanem funkcionális alapon hoztam egy döntést, hogy merre tovább, és választottam, hogy melyik kupac kompromisszummal vagyok hajlandó inkább együtt élni, te meg utálod az almát, és kész. :P

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák