Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Láttam ezt a videót amiben egy spam emailre való válaszolgatásról van szó, és tök vicces.

Gondoltam kipróbálom, ez lett belőle:
    Egy senegáli nő írt aki valami nyomortáborban van bezárva, de azért naponta 2x tud emailezgetni :)) Küldött két képet is, és első perctől kezdve drága aranyomnak, meg hasonlóknak szólított (külön kérnem kellett hogy
    legalább a nevemet hámozza ki a válaszomból és használja)

A sztori annyi hogy ő ott sínylődik, és viszont az apja ráhagyott egy kis örökséget, de nem kaphatja meg, ezért én kellene kezeljem a pénzt kihoznom onnan és akkor ad pár %ot. Az összes teljesen reális és hihető Four million five hundred thousand USA Dollar, írogattam még, mert kíváncsi voltam hogy lesz nekik ebből pénz, de mivel nincs időm kiugrani Senegálba, hogy egy ottani ügyvéd hitelesítse a létezésemet, zátonyra futott a történet :(

Millió sebből vérzik, és remélem sosem lesznek elég okosak hogy kijavítgassák, de akkor sem értem, miért kell ekkora összeget hazudniuk. max 10.000 dodó lenne az amit be lehet így adni, de oda is tökéletes sztori kellene.

Gondoltam megosztom, hátha vannak mások is akiker érdekel mi is az a spam :)) (természetesen nem az elsődleges mail címemet használtam)

Új hozzászólás Aktív témák