Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Láttam ezt a videót amiben egy spam emailre való válaszolgatásról van szó, és tök vicces.
Gondoltam kipróbálom, ez lett belőle:
Egy senegáli nő írt aki valami nyomortáborban van bezárva, de azért naponta 2x tud emailezgetni
Küldött két képet is, és első perctől kezdve drága aranyomnak, meg hasonlóknak szólított (külön kérnem kellett hogy
legalább a nevemet hámozza ki a válaszomból és használja)A sztori annyi hogy ő ott sínylődik, és viszont az apja ráhagyott egy kis örökséget, de nem kaphatja meg, ezért én kellene kezeljem a pénzt kihoznom onnan és akkor ad pár %ot. Az összes teljesen reális és hihető Four million five hundred thousand USA Dollar, írogattam még, mert kíváncsi voltam hogy lesz nekik ebből pénz, de mivel nincs időm kiugrani Senegálba, hogy egy ottani ügyvéd hitelesítse a létezésemet, zátonyra futott a történet

Millió sebből vérzik, és remélem sosem lesznek elég okosak hogy kijavítgassák, de akkor sem értem, miért kell ekkora összeget hazudniuk. max 10.000 dodó lenne az amit be lehet így adni, de oda is tökéletes sztori kellene.
Gondoltam megosztom, hátha vannak mások is akiker érdekel mi is az a spam
(természetesen nem az elsődleges mail címemet használtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Küldött két képet is, és első perctől kezdve drága aranyomnak, meg hasonlóknak szólított (külön kérnem kellett hogy