Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
En ebben az evben, relative gyakran (3x) voltam a Visegrad uti Trofeaban es nem ereztem azt, hogy ne lenne friss a kaja. Az mas kerdes, hogy egy ebed (delutani etap, kb. 2-2,5 ora), vagy vacsi (3 ora alatt) nem tudsz mindenbol enni, de nem is kell. Viszont az kell elfogadni, hogy etapok vannak, igy egy beszelgetos, sztorizgatos, reg nem lattott baratos osszejovetelnek tenyleg nem a legalkalmasabb. Azonban egy szulinapi bulihoz, vagy egyszeru nem-akarok-fozni-menjunk-tobbfelet-enni programnak tokeletes.
Mivel az arban a rovideken kivul az innivalo is benne van, igy a 4-6k Ft/fo (attol fugg mikor mesz) elegge realisnak mondhato. Nem ismerek minden ettermet, de amiben voltam mar beulos etteremben meg sosem fizettem 10k alatt 2 szemelyre. A rendelkezesre alo ido ezekben az esetekben pedig boven tobb, mint eleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Futás, futópályák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- Toshiba notebook topic
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest