Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tothgera30
    veterán

Xp-t kértek rá, ehhez egyszerűen nincs olyan audio diver, ami tuti működik. Mert feltettem jó párat, de egyik sem hozta a a várt eredményt.

Egyféle hivatalos XP-s audio driver van, ami még elérhető. A régi IBM-es gyakorlat szerint a driverek csak kicsomagolják magukat a C:\DRIVERS\... alá, nem települnek - ebbe egyébként sokan belefutottak régen. Tehát az adott könyvtárból (C:\DRIVERS\WIN\AUDIO) kellene elindítanod a telepítésüket, setup.exe futtatásával. De ahogy nézem, ezt a fenti linken írják is.

Egyébként innen töltsd le, ha a Lenovo-s linkről nem menne.

Még meg lehet próbálkozni azzal, hogy a System Update megoldja netről a driverek telepítését automatikusan (de mivel XP-ről és egy, hivatalosan már egy ideje nem támogatott Thinkpad modellről van szó, nincs túl nagy esély rá, hogy működik).

Drivereket úgy általában itt találsz hozzá.

Ezt megcsináltam az este folyamán, de egyszerűen nincs hang. Már arra jutottam, lehet hardveres a probléma. Viszont patent kis gép (már amelyik megy), Pentium M750 virít benne, 2x512Mb társaságában, 160Gb-os HDD-vel... betöltés után megjön a hangja (nekem kissé szokatlan, mert a Latitude-m elég slient), de netezni tökéletes kis noti, és 2005-ben vették! :Y

Új hozzászólás Aktív témák