Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az első 10-20 ezer alatt nekem sem volt semmi, és nem is tudom hogy hány év után igazoltattak először. De aztán szépen elindul a statisztika. Minél ritkábban történik valami, annál jobb. Pl. defektem is még csak egyszer volt, lassú defekt, de sziszegős, így a garázsba beállva hallottam meg. Mázli volt a hóesésben a latyakban, de a garázsajtóban cserélni a jobb hátsót. Aztán volt egy padkázásom is, de ezzel le is van tudva a baleseti statisztika, és remélem le is zárva. Céges trafis volt már 1, és most az análszüzességem(privát autó) is elvesztem szerintem.

Majd arra gondolok, hogy ha heti 2 doboz cigit szívnék, akkor 1 év nem cigizésnél kevesebbet kell most kifizetni, tehát külön mázli hogy nem bagózok, így előre megspóroltam az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi