- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
En spec imadom lutont. Kis, csaladias repter. Mondjuk nekem Magyaroszagon is jobban bejott ferihegy 1, ferihegy 2t nagyon nem csipem.
bobsys: igen, terhessegi cukorbetegseg miatt akarjak inditani. Terhessegi cukorbetegsegtol nagyobb lehet a baba ( egyelore nem az) , leallhat aplacenta ( normal range-ben van) , es halva szulethet a gyerek. A gond az, hogy mig Nemetorszagban protokoll erre, meg Magyarorszagon is , hogy NST 36. hettol, vagy befektetik a kismamat, itt egyik sincs, se kotelezo NST/CTG, de az se, hogy befektetnek az embert es monitoroznak.
Lehet a kovetkezot a nemeteknel szulom

- vicc volt.Amikor eloszor lattak az ertekeim, azt mondtak, hatarertekek, es nem tudjak megmondani volt-e gond korabban. Azt tudom, utolja 3 eve neztuk Magyarorszagon, akkor jo ertekek voltak meg. Probaltam kideriteni a tavaly nyari mutetnel milyen ertekek voltak itt, senki nem tud semmit. Szoval fogalmam sincs type2 vagy nem type 2. Remelem nem.
Most egyelore hatarertekek kozt van a cukrom, ami jo, de akkor is is ilyet mondanak, hogy egyik nap meg lehet jo a doppler altal mutatott ertek, masnap meg siman gond lehet. Erre azt mondom, miert, most a 34. heten nem lehet ugyanigy gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest