- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Érdekes, hogy '94-re visszaemlékezve, amikoris 2 hetet töltöttem el iskolai programtúra keretében Barnstaple-ben családnál aludva, csupán 3 féle kajára emlékszem: reggeli mindig margarinos pirítós volt esetleg ritkán dzsemes, és mindig volt kornfléksz is, valamint egyik nap csomagoltak nekem mogyoróvajas kenyeret, amibe én az itthon akkoriban kapható mókusos csokis édes mogyorókrémre emlékezve haraptam, de azzal a lendülettel köptem is ki.
De hogy napközben mit ettünk, és este vacsorára... Akkoriban még nem voltam ilyen nyitott, és nem bratyiztam elég sokat a háziakkal sajnos, így eléggé felemás emlékeim vannak.
Délelőtt és délután felváltva mindig iskolai órai, vagy szervezett kirándulós programjaink voltak, bejártuk Devont meg Cornwallt, akkor is kellett ennünk valamit, de ha kínoznának se jutna eszembe semmi étel. Na talán még a hagymás-tejfölös tesco-s chips, aminek óriási slágere volt, és a tesco-ra is amolyan csodaként tekintettünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC / Laptop / Konzol Szerviz, Weboldalkészítés és AI Segítség
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Fractal Design Define 7 White Solid
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest