- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azért, mert nem gondolkodsz a nyugati fogyasztó szemével. Kifogyott a nyomtatóból a sárga? 1) Vegyél új nyomtatót, vagy 2) hívj szerelőt aki megoldja a nyomtató problémáját, mond egy végösszeget (kicseréli az összes színt) kifizeted pizsamazsebből és kész. Nem tétel.
Erre mondta Tunéziában a kiccsávó, hogy: "te magyar vagy, veletek szeretek üzletelni, mert van benne élvezet. Te szegény vagy, én mondom 200 dollár, te mondod mész tovább. Én mondom várjál, elengedem a felét, te mondod 10-et talán adnál érte. Én mondom akkor menjél máshova, te elindulsz, én odaadom 20-ért, lassan kiszámolod a kezembe, és nyertem rajta 10 dollárt, meg a tisztességes normális üzletmenetet.
A hülye német idejön, mondom neki 50 dollár, leteszi az asztalra és elviszi. Hát hol itt a tisztességes üzlet? Én meg nyertem 40 dollárt, de inkább adnám neked 10-es haszonnal, mint ezeknek akik bármit elsőre megvesznek mert túl gazdagok, hogy gondolkodjanak."
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest